FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A dat cărțile pe față! Rednic a dezvăluit motivul pentru care nu l-a vrut pe Elhamed: "Nu mi-a convenit ce a făcut"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2016 15:54

În această iarnă, Dinamo a purtat mai multe negocieri cu mijlocașul Hatem Elhamed, pentru ca acesta să revină la formația alb-roșie.

Israelianul de 24 de ani a declarat că vrea să revină la Dinamo, unde a jucat în returul sezonului trecut, dar mutarea nu s-a concretizat.

Mircea Rednic a vorbit despre transferul lui Elhamed și motivul pentru care nu l-a vrut pe jucător.

"Managerul de la Gent și președintele îmi sunt prieteni și am vorbit ca Elhamed să vină sub formă de împrumut.

Cu transferul lui Elhamed au fost două greșeli. Prima a fost când ni s-a spus că nu putem transfera extracomunitari, din cauza unui proces (n.r Dinamo avea de plătit o taxă de 700.000 de lei, pe care a achitat-o). Atunci am decis să vorbesc cu Bicfalvi, care mi-a promis că dacă nu găsește o echipă, vine la noi. 

A doua greșeală a fost că el, în timp ce vorbea cu mine, vorbea și cu presa. La două minute după ce vorbea cu mine, apărea în presă că vine la Dinamo. Nu îmi convin aceste lucruri.

Știu că suporterii sunt supărați și îi înțeleg. Eu am venit să fac treabă și îmi aleg oamenii în care am încredere", a declarat Mircea Rednic, pentru Radio Dinamo.

În a doua parte a sezonului 2014-2015, Elhamed a prins 15 meciuri la Dinamo, a marcat 3 goluri și a dat două pase de gol. El a fost extrem de iubit de fani, care l-au dorit înapoi.

"Am plecat de la Dinamo doar cu amintiri frumoase. A fost cea mai bună perioadă din carieră. Chiar dacă nu mai sunt jucător la Dinamo, voi rămâne mereu suporter. Despre fanii echipei pot spune că sunt unul dintre ei" Elhamed la plecarea de la Dinamo, în vara lui 2015

500.000 €este cota lui Elhamed pe transfermarkt.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
dinamovist_batran
dinamovist_batran  •  18 Februarie 2016, 05:49

Pentru ca nu-i convine unui om, trebuie sa suporte echipa?. Doar pentru ca a vorbit cu presa. Uitati-va la FCSB, ca l-a luat pe Tamas, cu toate defectele lui, daca stie cu mingea. Aveam nevoie de Elhamed. Dar poate s-a fie tot atat de bun Bicfalvi. Totul e ca sa nu fie descurajat de spectatori pentru trecuitul lui stelist.

jony1973
jony1973  •  17 Februarie 2016, 22:11

Eu am fost primul care si-a spus parerea despre Ekeng, dupa primele 15 minute ale meciului cu Botosani: este lent, nu stie sa se pozitioneze in teren, este imobil, parca este pierdut la mijlocul terenului si nu intra in combinatii cu coechipierii. Nici nu-mi trebuia sa vad 90 de minute! Raman la parerea mea: chiar daca am insistat pe acest site de ani de zile sa vina Rednic la Dinamo (si a facut treaba buna pana acum), Elhamed este 10 clase peste Ekeng. Abia astept sa-l vad si pe Bicfalvi.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  17 Februarie 2016, 21:41

elhamed vorbea cu presa pentru ca stia ce-l asteapta in privinta lui rednic! din pacate, strambul nu mai putea sa-i ceara comisionu', pe care elhamed nu era dispus, oricum, sa i-l dea!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează