FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A făcut istorie la rivali, iar acum e chemat pe banca lui Dinamo! Apariție surpriză pe lista lui Negoiță

Articol de - Publicat vineri, 06 mai 2016 12:19

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, caută variante pentru înlocuirea lui Mircea Rednic, cel care a anunțat că nu va continua din sezonul viitor.

Conducerea lui Dinamo are mai multe nume pe listă, iar potrivit surselor GSP.RO, Negoiță ar vrea să îl aducă la echipă pe Răzvan Lucescu.

Lucescu este în prezent antrenorul celor de la Xanthi Skoda și și-a dat acceptul pentru a continua încă un sezon în Grecia. Totuși, între român și conducerea elenilor au apărut ceva tensiuni și s-ar putea să plece.

Lucescu, 47 de ani, a fost de mai multe ori pe lista lui Dinamo, dar nu a pregătit niciodată formația alb-roșie.

În numirea lui Răzvan la Dinamo, Mircea Lucescu ar putea avea o contribuție decisivă, fiind unul dintre cei cu care Negoiță se consultă. Vezi detalii.

De-a lungul carierei, Lucescu a antrenat la FC Brașov, Rapid, Petrolul, El Jaish și la naționala României. De numele lui se leagă cel mai bun sezon european din istoria Rapidului, când formația a ajuns în sferturile Cupei UEFA.

Două strategii diferite

Dinamo are două variante pentru postul de antrenor. Conducerea "câinilor" ar putea aduce un antrenor tânăr, precum Cosmin Contra sau Răzvan Lucescu, sau un antrenor cu experiență, care să mizeze pe jucătorii tineri, precum Ioan Andone. 

Negoiță a avut deja discuții și tatonări cu antrenorii de pe lista lui, dar va anunța noul tehnician abia după finala Cupei României, de marți.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
ando89
ando89  •  06 Mai 2016, 16:04
Postat de John Milne pe 06 Mai 2016, 15:57

Ando ai vazut Sicario ?

Nu, merita? Am auzit anul trecut de el, dar atat.

1425838917717550
John Milne  •  06 Mai 2016, 15:57

Ando ai vazut Sicario ?

ando89
ando89  •  06 Mai 2016, 15:52
Postat de John Milne pe 06 Mai 2016, 15:32

De ancheta DNA-ului impotriva fratilor negoita ce ne puteti spune?

Le-au trimis citatie sa vina ca martori in septembrie 2019, sa speram ca-i gaseste acasa postasul si nu se desfiinteaza DNA intre timp:))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează