FOTBAL  »  Superliga  »  

A fost stabilit programul meciurilor din Austria

Articol de - Publicat luni, 23 iunie 2008 00:00

F.C. Argeş este într-un cantonament de 7 zile la Piteşti la „Baza Vulturilor”. Pe 28 iunie va susţine primul meci de verificare împotriva Gloriei Buzău, iar pe 30 iunie va pleca în cantonament în Austria. Echipa pregătită de Ionuţ Badea va susţine cinci meciuri de verificare după următorul program: 2 iulie – cu Apoel Nicosia din Cipru. 5 iulie – cu MSK Zilina din Slovacia, 8 iulie cu Slovan Bratislava tot din Slovacia, 9 iulie cu Dunfermline din Scoţia şi pe 11 iulie cu Hit Gorica din Slovenia. Lotul Argeşului se va întoarce în ţară pe 12 iulie.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
 •  02 Iulie 2008, 19:53

penescule daca pierdem primul meci cu timisoara sa pleci sa vedem ce facem cu lotul asta in prima liga

 •  24 Iunie 2008, 10:53

Sa-l ia pe Haisan de la Vaslui ca e un portar minunat, si avem nevoie de el

 •  23 Iunie 2008, 15:30

Sa va pregatitzi cum trebuie si sa facetzi mai multe transferuri sa rupem tot in Liga I,sa-l pastratzi pe Kamara ca e un jucator foarte bun,un adevarat varf cum nu a mai avut campionatul nostru de f.mult timp.Fortza Viola!!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează