FOTBAL  »  Superliga  »  COMUNICAT

A început războiul! Astra a luat măsuri împotriva lui Becali și face amenințări dure! Ce i-a nemulțumit pe giurgiuveni

FOTO: CRISTI PREDA
FOTO: CRISTI PREDA

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 ianuarie 2017 14:54

După ce Gigi Becali a afirmat în repetate rânduri că negociază cu jucători ai Astrei, campioana en-titre a emis azi un comunicat de presă în care aduce lămuriri referitoare la declarațiile finanțatorului Stelei.

"Având în vedere apariţiile publice repetate ale dlui. Becali, prin care afirmă că a discutat şi că a semnat cu unii jucători legitimaţi la clubul nostru, suntem nevoiţi să dezminţim aceste declaraţii şi să vă informăm că în acest moment clubul nostru nu negociază cu FCSB nici un transfer şi nici nu doreşte să înceapă vreo negociere în acest sens.

De asemenea, îi solicităm domnului Becali să dea dovadă de minima decenţă necesară în orice declaraţie care se adresează publicului larg. În caz contrar vom fi nevoiţi să ne adresăm comisiilor de specialitate pentru revenirea la un climat de normalitate, care ne este necesar pentru desfăşurarea activităţii de pregătire a echipei pentru calendarul sportiv din acest an", se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al grupărtii giurgiuvene. 

Gigi Becali a declarat în repetate rânduri că negociază cu jucători de la Astra, recent anunțând că a perfectat transferul lui Junior Morais. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
1606639746247722
Danut Popescu  •  07 Ianuarie 2017, 07:28

comunicatul este semnat:" UN FOST PORTAR"!

florar
florar  •  06 Ianuarie 2017, 18:42
Postat de lapusneanul pe 06 Ianuarie 2017, 18:28

pardon, a zis ca a vorbit miercuri.....emisiunea a fost joi...si el a spus ...am vorbit cu ei ieri...adica miercuri...

Si ***,miercuri tot anul asta este chiar si dupa anul boului...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florar
florar  •  06 Ianuarie 2017, 18:36

,,gigi becali ieri la digi....." am vorbit cu bizonul la palat".......moderatorul....pai are voie ? nu e sub contract ?..dupa o pauza de cateva secunde, becali zice..."pai am vorbit ieri"....au ras toti din studio :),,..................................................................................................................................Boul nu este *** destul pina nu este si fudul...Taci naibi si nu te mai da rotund...Spui singur ca ieri l-ai auzit pe Gigi...ca si Gigi foloseste un ieri nu te disculpa.Tot *** ramii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează