FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

A înviat!

Articol de - Publicat vineri, 08 februarie 2008 00:00

La 6 zile după ce a fost la un pas de moarte, Habibou a ieşit ieri pe malul Mediteranei pentru a se relaxa

Habibou zîmbeşte din nou. La mai puţin de o săptămînă după ce a avut parte de o gravă accidentare în finalul meciului cu Levski Sofia, cînd era să-şi înghită limba în urma unei lovituri primite în gît, francezului i-a revenit zîmbetul pe buze.

Ieri, a părăsit pentru cîteva minute camera sa de hotel, în care a stat încontinuu după ieşirea din spital, şi a făcut cîţiva paşi pe faleza Mării Mediterane. Alături de el, şi ceilalţi jucători transferaţi în această iarnă. Cu părul vîlvoi, dar extrem de bine dispus, Habibou a avut chef de glume şi a început să se hîrjonească cu Dayro Moreno (foto).

Chiar dacă a suferit o fractură de pomete, Habibou nu păstra urme pe obraz şi părea refăcut sută la sută după accidentul nefericit de care a avut parte. De altfel, el a însoţit aseară echipa la meciul amical pe care Steaua l-a jucat împotriva lui Locomotiv Sofia. Cel mai probabil, el va reveni la antrenamentele Stelei în stagiul din Antalya, care va începe luni.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
 •  08 Februarie 2008, 09:01

mie imi pare bine ca toti strainii de la echipa se inteleg foarte bine intre ei...e bine ca s-au acomodat foarte repede....se vede si in joc

 •  08 Februarie 2008, 05:56

Ma bucur sa aud asta,saracul pusti bine ca e aproape refacut te asteptam pe teren Habib alaturi de ceilalti baieti cred si eu ca si Becali ca o sa-i spulberam pe toti in cele 15 etape 45 de pct. vreau baieti iar la chefere 4-5 sale dati sa le scoateti fotbalul din cap. HAI HABIB! HAI STEAUA!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează