FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

A jucat 24 de ore. Şi a cedat! :) Cifrele lui Golubovici la Steaua sunt dezastru

Golubovici, 33 de ani, a avut la Steaua un contract de 8.500 euro pe lună
Golubovici, 33 de ani, a avut la Steaua un contract de 8.500 euro pe lună

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 decembrie 2016 00:00

Golubovici n-a mai suportat presiunea şi umilinţa din tricoul Stelei şi a solicitat singur rezilierea contractului, după 1.425 de minute bifate şi un singur gol marcat.

Steaua mai produce o premieră în acest sezon. Un fotbalist de-al său a decis să se ceară singur afară din lot. Bojan Golubovici a cedat după eșecul cu Astra, în care a fost autorul unor ratări monumentale.

S-a prezentat în faţa şefilor clubului şi a avut o solicitare-şoc: "Vreau să-mi reziliaţi contractul! Nu mai pot continua la Steaua".

Angajamentul expira în iunie 2017 şi acum se caută o soluţie de compromis. Să-i fie achitate 2-3 salarii din cele 7 pe care le-ar mai avea de luat până în vară, iar el să rupă înţelegerea acum.

Ar avea posibilitatea ca în pauza de iarnă să semneze cu alt club din postura de jucător liber. Aşa cum a şi venit în iunie 2016, după ce s-a despărţit de Poli Iaşi.

Golubovici rămâne cu cifre absolut penibile în tricoul roş-albastru. În toate competiţiile a bifat 1.425 de minute. Ceea ce înseamnă, dacă le-ar fi jucat în continuu, aproape 24 de ore.

Adică o zi şi o noapte. Iar de marcat, a făcut-o o singură dată. Record negru cu care nu s-a mai întâlnit în întreaga lui carieră, deşi a trecut şi pe la formații cu nume aproape imposibil de pronunţat, gen Padinska Skela, Medimurje, Slavonac (toate Croaţia), Sonderjyske (Danemarca), Leotar (Bosnia).

5,15e media notelor GSP obținute de Golubovici. Mai slabi ca el din lotul Stelei sunt doar Enceanu, Mitrea şi Tudorie

Cifrele lui Golubovici la Steaua

Parametru/Competiţia Liga 1 UCL UEL Cupa Ligii TOTAL
Meciuri 10 3 6 1 20
Minute 763 223 364 75 1.425
Goluri 0 0 1 0 1
Pase de gol 0 0 0 0 0

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  14 Decembrie 2016, 10:22

Baiatul asta are caracter... Cine urmeaza? Aoleu, sa nu ramana Steaua fara jucatori!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează