FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A negociat vînzări de oameni?! Anghelache apare în documentele Securităţii ca fiind cel care strîngea și centraliza sumele încasate de statul român după trimiterea sașilor către Germania

Articol de - Publicat sambata, 25 iulie 2015 00:00

Site-ul cetateanul.net a publicat ieri mai multe dezvăluiri din arhivele Securității, conform cărora Constantin Anghelache, fostul preşedinte al celor de la Dinamo, se ocupa de vînzarea sașilor și șvabilor din România către statul german!

În perioada 1962-1989, negocierile secrete dintre România și Germania au avut ca rezultat vînzarea a peste 230.000 de români etnici sași și șvabi.

"Începînd din 1970, avocatul Heinz-Gunther Husch, alias «Eduard» în documentele Securității, i-a avut ca interlocutori pe șefii UM 0107/AVS, o structură a Securității care coordona activitățiile ceaușiste de comerț exterior și avea un regim independent și ultrasecret, chiar în interiorul spionajului românesc. Din 1985, șeful acestei structuri a fost maiorul Constantin Anghelache, prezentat drept maior «Gelu Eftimie»", notează sursa citată.

"Nu am auzit în viaţa mea despre aşa ceva. Nu cunosc subiectul, este o mare prostie. Nu vreau să comentez mai mult pentru că nu-mi pierd vremea cu tîmpeniile!"
Constantin Anghelache

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (92)
jim_raynor
jim_raynor  •  25 Iulie 2015, 17:54
Postat de steaua1986forever pe 25 Iulie 2015, 16:52

a trait, dar asa gandesti cand ai parinti securisti....si traiesti in lux in timp ce "prostimea" traia in cea mai mare saracie posibila.....

faci parte din "prostime" nu-i asa?

jim_raynor
jim_raynor  •  25 Iulie 2015, 17:34
Postat de rangers94 pe 25 Iulie 2015, 15:58

*** , daca ajungi pe la NY sa vi ca , din cand in cand , am nevoie de baieti sa tunda iarba in fata si in spatele casei . Platesc bine daca , faci treaba buna..........................

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

xnread
xnread  •  25 Iulie 2015, 16:52
Postat de conasu_boeru pe 25 Iulie 2015, 16:42

Sistemul comunist de la noi si de peste tot a profitat de multe lucruri, dar sa spui ca ...” Anghelache a negociat vanzari de oameni...” mi se pare un titlu cel putin aberant ca sa nu zic altfel ! Evident ca Anghelache era doar un executant, un economist din structura de comert al Securitatii , nu lua el deciziile !

Asa este.Fiind sub ordin indeplinea, sarcina (misiunea) trasata de catre esalonul superior:)

Vezi toate comentariile (92)
Comentează