FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB

EXCLUSIV A procedat corect Șucu? Fostul președinte de la Rapid a dat verdictul: „Sper că lucrurile nu vor degenera!”

Dan Șucu, principalul finanțator al Rapidului, a luat decizia să mute derby-ul pe Arena Națională +9   FOTO
Dan Șucu, principalul finanțator al Rapidului, a luat decizia să mute derby-ul pe Arena Națională

Articol de - Publicat marti, 05 martie 2024 17:00 / Actualizat joi, 07 martie 2024 15:41

Grigore Sichitiu, 75 de ani, fost conducător la Rapid, nu are dubii: e convins că Dan Șucu a procedat corect mutând derby-ul cu FCSB pe Arena Națională. Contactat de GSP.ro, fostul președinte al giuleștenilor spune că ar fi procedat similar, în ciuda aurei de invincibilitate pe care clubul și-a construit-o în Giulești.

Rapidiștii speră să obțină o rețetă financiară pe măsură din organizarea derby-ului cu FCSB pe Arena Națională, eveniment la care sunt așteptați peste 30.000 de fani de-ai alb-vișiniilor. Decizia conducerii n-a fost pe placul tuturor rapidiștilor, unii dintre ei considerând că rivalilor le-ar fi fost mult mai greu să facă față „infernului” din Giulești.

„FCSB are un avantaj” » Ce îl îngrijorează pe un mare rapidist: „Să sperăm că Rapid va reuși să facă asta, altfel e foarte greu”
RAPID - FCSB
„FCSB are un avantaj” » Ce îl îngrijorează pe un mare rapidist: „Să sperăm că Rapid va reuși să facă asta, altfel e foarte greu”

Grigore Sichitiu, despre mutarea meciului Rapid - FCSB pe Arena Națională: „Ar fi păcat ca fanii să stea la porți”

Contactat de GSP.ro pentru a prefața derby-ul orgoliilor de sâmbătă, Grigore Sichitiu s-a pronunțat și pe marginea acestui subiect:

„Eu am organizat multe meciuri cu Steaua, cu FCSB, iar un asemenea meci este unul de cel puțin 30.000 - 40.000 de suporteri.

Ar fi păcat ca fanii să stea pe la porți, iar biletul să ajungă să coste 500 euro (n.r. se referă la speculă). Din punctul acesta de vedere, e foarte bine că-l organizează pe Arena Națională.

Spectacolul fotbalistic vine din teren, dar și de la aceste două galerii. Să sperăm că lucrurile nu vor degenera, ați văzut ce se poate întâmpla dacă nu-ți iei niște măsuri. În tribune, sunt convins că vor câștiga rapidiștii mei, vor fi mai numeroși, fiind gazde”, a afirmat Sichitiu, în interviul acordat Gazetei.

Nivelul de cerere pentru bilete depășește de 4 ori capacitatea stadionului nostru. Giuleștiul este stadionul pe care îl iubim, dar să îți dezamăgești mii de suporteri care nu pot veni la meci nu are sens.

- Dan Șucu, finanțator Rapid

Rapid a început să vândă bilete pentru derby-ul cu FCSB

Rapidiștii au început deja să vândă bilete pentru meciul cu FCSB, din ultima etapă din sezonul regulat.

Formația alb-vișinie a decis să mute partida pe cel mai mare stadion din țară, ca urmare a cererii mari de bilete din partea fanilor. Inițial, meciul era programat să se dispute în Giulești.

Doar abonații și-au putut achiziționa bilete în prima zi de la punerea acestora în vânzare. Începând cu 5 martie, și fanii care nu au avut abonament își pot procura tichete, atât online, cât și de la casele de bilete deschise la stadionul Giulești.

FOTO. Imagini de la victoria istorică reușită de Rapid cu FCSB, 5-1 în Giulești

Rapid - FCSB 5-1, 18 aprilie 2010 (foto: arhiva GSP)
Rapid - FCSB 5-1, 18 aprilie 2010 (foto: arhiva GSP)
Rapid - FCSB 5-1, 18 aprilie 2010 (foto: arhiva GSP)
Rapid - FCSB 5-1, 18 aprilie 2010 (foto: arhiva GSP)
Rapid - FCSB 5-1, 18 aprilie 2010 (foto: arhiva GSP)
+5 FOTO
Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Dan Șucu: „Doamne, ce bine ar fi să batem sâmbătă!”

Citește și alte știri despre Rapid:

EXCLUSIV „FCSB are un avantaj” » Ce îl îngrijorează pe un mare rapidist: „Să sperăm că Rapid va reuși să facă asta, altfel e foarte greu”

EXCLUSIV Dan Șucu, înainte de Rapid - FCSB: „Unde e civilizația, unde e normalitatea?! Chiar nu mai putem să fim normali?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
valentindragobete
valentindragobete  •  06 Martie 2024, 11:54

Greu de înțeles ce "infern" este in ligheanul ăla de 10000 de locuri ? Oricum este incorect sa faci la rapid un stadion de 10-11 de scaune toate mereu ocupate și la UM ghencea talpana peste 31000 unde vin 100-200 de rătăciți prin cartier!!!

S0s0
S0s0  •  06 Martie 2024, 11:43

Incredibil numărul articolelor din presa sportivă românească la al căror titlu se folosește expresia „a dat verdictul“, în 90% din cazuri total nepotrivit. Îl întreabă pe un patron ce părere are despre un jucător, el zice „nu știu!“, apare titlul cu verdictul. zice un fost internațional ceva, din plictiseală, despre un actual internațional, apare titlul cu verdictul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează