FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A promis

Articol de - Publicat vineri, 20 iunie 2008 00:00

Marius Niculae i-a spus lui Borcea că se întoarce la Dinamo dacă în două săptămîni nu va primi o ofertă bună din Vest.

Rednic l-ar putea avea sub comanda sa pe Marius Niculae (27 de ani) chiar înaintea celui de-al doilea cantonament al verii, cel din Franţa (4-18 iulie)! În perioada petrecută în Elveţia, alături de lotul echipei naţionale, Cristi Borcea a reuşit să obţină un răspuns favorabil din partea lui Marius Niculae.

“Cristi, dacă nu primesc o ofertă concretă de la un club bun din Europa, voi reveni la Dinamo! Doar în Ştefan cel Mare mă întorc în ţară, nu aş putea juca în altă parte. Mai aşteaptă-mă două săptămîni!”, i-a zis atacantul.

Bătaie cu Celtic şi Rangers

“Săgeată” nu are deocam­­dată nici o pro­punere oficială de afară, dar de el s-au interesat mai multe echipe din Anglia şi din Scoţia. Celtic şi Rangers şi-ar dori un atacant puternic, de careu, iar pe o listă lărgită se regăseşte şi Marius Niculae. Şi AC Torino, proaspăt promovată în Serie A, a pus ochii pe internaţionalul de 27 de ani.

Niculae are programată nun­ta în week-endul viitor, ur­mea­ză o săptămînă de vacanţă, apoi va decide unde va evolua din se­zo­nul 2008-2009.

200.000 de euro plus bonusuri de performanţă este salariul anual pe care l-ar încasa Marius Niculae la Dinamo.

500.000 de euro trebuie să plătească Dinamo către Inverness pentru a-l achiziţiona pe Marius Niculae.

“Dacă va veni şi Marius Niculae, aş putea dormi liniştit. Vă daţi seama ce atac aş avea cu el, Bratu, Dănciulescu şi Miranda!”
Mircea Rednic antrenor Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
 •  20 Iunie 2008, 14:10

Bai oameni buni, ati innebunit? Pai cum il bagati voi pe Marius in aceeasi oala cu Kirita? Gianni a apus demult, ar fi bun doar ca suporter la Dinamo, dar Marius mai are multe de spus in fotbal. Eu zic sa ne rugam sa nu primeasca oferta si sa vina, ca in felul acesta nu am mai avea probleme in atac. E drept, mai sunt compartimente neacoperite, dar... mai speram. Hai Dinamo!!!

 •  20 Iunie 2008, 11:17

mai bine stai linistit acolo ca la cum joci o sa ne ingropi...m-as bucura de transferul tau daca ai fi zis ca vii direct la Dinamo,nu ca daca nu-ti gasesti echipa afara,te intorci.n-avem nevoie de tine,nici de gianni kirita,alt figurant...

 •  20 Iunie 2008, 10:44

stai acolo unde ai stat si pana acuma !!! nu de alta dar o sa ne omori si tu cu fotbalul tau !!! hai pa

Vezi toate comentariile (4)
Comentează