FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

A refuzat Benfica!

Articol de GSP - Publicat joi, 12 iunie 2008 00:00

Căpitanul lui CFR a declinat oferta “vulturilor” după o întrevedere cu directorul sportiv Rui Costa.

Cadu rămîne la Cluj pentru a juca în Liga Campionilor. Căpitanul campioanei a recunoscut că a discutat cu Rui Costa, directorul sportiv al Benficăi, despre un posibil transfer la cea mai iubită echipă din Portugalia. Cadu susţine că răspunsul său a fost unul negativ. De ce? Căpitanul explică. “Mă simt bine la CFR. Vom juca în Liga Campionilor. Am discutat puţin cu Rui Costa, dar în acest moment nu mă mai gîndesc decît la sezonul viitor. Ar fi perfect să realizăm eventul. Va fi extrem de greu în Liga Campionilor. E o competiţie în care trebuie să dăm totul”, a spus Cadu, care a salutat transferul stoperului brazilian Hugo Alcantara de la Belenenses. “E un fundaş tare, agresiv ca şi mine. E un cîştig pentru CFR. Mai sînt 4 fundaşi centrali la CFR şi numai antre­norul va hotărî cine va juca ­titu­­lar sau nu. Important e să formăm în conti­nuare acelaşi grup unit, care ne-a adus succese importante anul trecut”, a încheiat liderul din vestiarul lui Andone.

4 goluri a înscris jucătorul de 26 de ani în campionatul trecut.

750.000 de euro a costat transferul lui Cadu de la Boavista.

Dorit şi de Zenga

Mauro Boselli (23 de ani), atacantul lui Boca monitorizat de CFR, se află şi pe lista lui Walter Zenga, antre­no­rul Cataniei. Managerul lui Boca, Carlos Ischia, a admis că Boselli este unul dintre jucătorii la care va re­nunţa. Italienii insistă pentru trans­ferul sud-americanului, la fel şi mexicanii de la Atlas. Boselli poate pleca pentru 2 milioane de dolari.

În aşteptare

Împrumutat în returul sezonului trecut la UTA Arad, fundaşul Daniel Amoreirinha nu ştie dacă va conti­nua la CFR. Fostul internaţional de tineret al Portugaliei speră să îşi gă­sească o echipă cît mai repede. “N-am vorbit cu nimeni din con­du­ce­rea clubului şi nu ştiu ce voi face. Îmi doresc să joc fotbal şi voi lua cea mai bună decizie”, a spus Daniel.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează