FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A rezolvat Miriuță primul transfer? Campionul României e gata să revină în Liga 1: "Dinamo sună tentant"

Neluț Roșu în duel cu Denis Alibec
Neluț Roșu în duel cu Denis Alibec

Articol de GSP - Publicat luni, 01 ianuarie 2018 18:40

Neluț Roșu (24 de ani) vrea să plece de la Levski Sofia, echipă unde a ajuns în vară, după ce a ieșit campion cu Viitorul, și e gata să revină în Liga 1.

Una dintre variantele pe care le poate lua în calcul este Dinamo, unde Vasile Miriuță caută disperat un mijlocaș după plecarea lui Paul Anton la Anji.

"2017 a fost un an bun pentru mine, am ieşit campion cu Viitorul, cel mai frumos lucru pentru mine pe plan sportiv. A fost apoi perioada din Bulgaria, foarte bună la început, apoi, după Europa, am schimbat antrenorul, m-am şi accidentat şi nu am mai prea jucat.

Nu ştiu ce o să se întâmple, o să am nişte discuţii să stabilim ceva pentru mine. Nu mi-am reziliat contractul şi nici nu am avut discuţii în acest sens.

Mi-aş dori să joc în străinătate, dar nu pot să zic că nu m-aş întoarce la o echipă bună, cu pretenţii, care să se bată în play-off. Nu pot să zic că nu sună tentant Dinamo. E o echipă cu tradiţie care în fiecare an îşi doreşte să prindă play-off-ul. Ar fi un dezastru dacă nu l-ar prinde", a declarat Neluţ Roşu la TV Telekom Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
dase
dase  •  02 Ianuarie 2018, 10:50

Nea Marius,de scursurile riniste care nu au nimic in comun cu fenomenul ce poti sa ne spui? Sau ai ochelari de soare și nu le vezi toată ziua aberațiile de pe forum?

ionutstv
ionutstv  •  02 Ianuarie 2018, 09:47

E foarte tentant sa mergi la o echipa ce urmeaza sa intre in faliment.

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  02 Ianuarie 2018, 09:34

ba *** , nu tu ai scris articolul k vine palic inapoi ? sau *** *** asta d rosu o fi neam cu tn ? miriuta daca nu rezolva cu imprumuturile din germany asa cum a promis , nu vedem ptr c ar mai ramane . dinamo are la ora actuala 3 coordonatori d joc fff buni r.krausz , tircoveanu si p neicutescu , doar trebuie adusi inapoi si jucati , nu c face miriuta , improvizeza coordonarea jocului !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează