FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IASI / 5 IULIE 2007 / 19:08

Accident grav pentru Ciprian Paraschiv

Articol de GSP - Publicat joi, 05 iulie 2007 00:00

Capitanul de echipa din urma cu circa un deceniu, Ciprian Paraschiv, a suferit azi un grav accident de circulatie in judetul Constanta, in zona Gura Dobrogei, fiind internat la Spitalul Judetean cu multiple traumatisme si fracturi. Paraschiv (33 de ani) a pierdut controlul masinii din cauza exploziei pneului drepta fata si a intrat intr-un pom. In autoturismul sau, un Audi A4, se mai aflau sotia, Petronela, si cei doi copii, Adina si Darius. Fotbalistul, care este in prezent arbitru in Liga a III-a, este internat, impreuna cu sotia sa, la Sectia Ortopedie, deoarece au suferit multiple fracturi, in timp ce copiii sint la Sectia Pediatrie, fiind in afara pericolului.
Paraschiv a facut parte din singura echipa a Politehnicii campioana nationala de juniori, in 1993, si din formatia care a realizat prima promovare de dupa 1989 a Iasiului, in 1995. Paraschiv a jucat 29 de meciuri in prima liga si peste 150 in liga secunda.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează