FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Achiziții de la greii Belgiei! Rednic a plecat pentru a negocia personal transferurile la Dinamo: primii 4 fotbaliști vizați

Articol de - Publicat joi, 27 decembrie 2018 08:44

Rednic a fost în Belgia și a avut contacte cu cei de la Anderlecht, FC Bruges și Antwerp pentru a împrumuta niște jucători.

Mircea Rednic a avut un Crăciun intens. Antrenorul "câinilor" a fost în Belgia pentru a urmări diverse meciuri din acest campionat atât de familiar lui, mai ales că de-abia azi se încheie anul competițional acolo.

"Puriul" a văzut la lucru Anderlecht, FC Bruges și Antwerp, dar s-a folosit de ocazie și pentru a-și activa contacte din această țară în vederea împrumutării a diverși jucători de la aceste grupări. Fotbaliști care, decât să încălzească banca de rezerve sau vreun loc în tribune, mai bine ar veni și-ar juca până la vară în Ștefan cel Mare.

Dacă în privința marii surprize a campionatului belgian, Antwerp, îi este mai ușor să discute, echipa fiind antrenată de Ladislau Boloni, vechi prieten al lui Rednic, la superputerile Anderlecht și Bruges dinamovistul a dialogat cu oficiali ai celor două grupări.

Antrenorul caută fotbaliști în fiecare compartiment, de la portar până la atacant. În funcție și de disponibilitățile belgienilor urmează să vadă dacă poate aduce ceva de soi de acolo. Mai ales că Dinamo ar urma să plătească doar o parte din salariul fiecărui jucător împrumutat, în condițiile în care roș-albii vor să diminueze mult bugetul pentru prima decadă a lui 2019, mai ales în cazul în care echipa va merge în play-out.

Caută portar

Bruges și Anderlecht ar vrea să împrumute mai mulți jucători pentru ediția de primăvară, iar printre ei sunt trei fotbaliști ce-ar putea fi interesanți pentru Dinamo.

1. Guillaume Hubert - portar, 24 de ani - N-a evoluat deloc în acest sezon, bifând doar trei meciuri pe banca locului secund din Belgia, campioana en titre. A prins 4 meciuri ediția trecută pentru Bruges, iar în perioada 2012-2017 a fost la Standard Liege.

gettyimages 91876285
Guillaume Hubert // Foto: Guliver/GettyImages

2. Luan Peres - fundaș stânga, 24 de ani - Brazilianul a prins doar 4 meciuri în toate competițiile, inclusiv o prezență în Champions League, dar a jucat în medie 19 minute în aceste partide pentru Bruges. În rest, fie n-a prins lotul, fie a fost rezervă, în ultima lună, de 4 ori.

luan peres
Luan Peres (stânga) // Foto: Guliver/GettyImages

3. Boy de Jong - portar, 24 de ani - Olandezul n-a evoluat în acest sezon pentru Anderlecht. Are un meci ca rezervă la gruparea din Capitală. A fost internațional batav la toate loturile de juniori. 

boy de jong
+4 FOTO

Boy de Jong // Foto: Twitter

Rednic are doar doi portari acum la Dinamo, ambii neexperimentați: Muțiu (23 de ani - 5 meciuri în toamnă) și Eșanu (20 de ani - fără niciun meci în Liga 1).

Hora e tentat de Astra

Rednic l-a pus pe listă pe Ioan Hora, atacant, 30 de ani, doar că fostul golgeter al Ligii 1 are pretenții considerate de Dinamo exagerate. Cum "câinii" nu vor să achite salarii mai mari de 5.000 de euro pe lună, cel puțin nu până la vară, Hora nu arde de nerăbdare să semneze cu roș-albii chiar dacă e liber de contract după experiența în Turcia, ultima oară la Akhisarsport.

Atacantul e tentat mai degrabă de o mutare la Astra Giurgiu, acolo unde i s-au promis 10.000 de euro, a anunțat GSP.RO.

Varone, doar împrumut

Dinamo l-ar putea înregimenta la începutul lui 2019 pe mijlocașul central italian Ivan Varone, 26 de ani, încă sub contract cu Cosenza, în Serie B. Fotbalistul a jucat foarte puțin în ediția de toamnă, doar 5 prezențe, în rest a fost rezervă neutilizată, iar acest lucru îi displace.

Presa peninsulară a scris de interesul manifestat pentru Varone, rămâne de văzut dacă și Cosenza va fi de acord cu împrumutul lui până la vară, Dinamo păstrându-și, teoretic, opțiunea de cumpărare la finele campionatului.

ivan varone mijloc
Ivan Varone în mijloc

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
504326739726484
Serban Ionescu  •  01 Ianuarie 2019, 13:08
Postat de Marcel Marcel pe 27 Decembrie 2018, 11:08

Wow! Cu astia clar castiga Champions league. B-ul!!!! :)))

Ce Dumnezeu mai umbla Rednic prin Belgia (tara fara absolut nicio legatura istorica vis-a-vis de bolsevismul fotbalistic esteuropean) cu "*** vopsita" de evident tip sinistru al "resuscitarii" unei echipe infiintate in 1948, ca evident simbol al bolsevismului monopolist fotbalistic ca si Dinamo Bucuresti ? Aceasta echipa ar fi meritat cu prisosinta sa fie lasata sa-si dea demult timp obstescul sfarsit bolsevic ! Numai adevaratele simboluri fotbalistice traditionale romanesti interbelice ca si fostele Ripensia Timisoara, Venus Bucuresti sau chiar C.A. Oradea sau Carmen Bucuresti ar fi meritat cu prisosinta sa fi fost resuscitate prin adevarati finantatori-patroni seriosi ANTIBOLSEVICI si achizitonarea de jucatori valorosi inclusiv din occidentul european traditional antibolsevic si nicidecum o echipa ca Dinamo Bucuresti, care mai ales astazi nu poate trezi decat macabra amintire a cadavrului bolsevic cu incercari de mumificare ! Orice antrenor, patron-finantator SERIOS de echipa de fotbal dar si fotbalist adevarat DEMN care se respecta inclusiv si MAI ALES MORAL, ar trebui sa refuze CATEGORIC colaborarea cu o echipa ca Dinamo Bucuresti, simbol al bolsevismului fotbalistic MUMIFICAT in Romania !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lapusneanul
lapusneanul  •  27 Decembrie 2018, 16:15
Postat de leonv pe 27 Decembrie 2018, 15:20

Nu inteleg de unde *** tot afla ziaristii ce jucatori urmareste Rednic oricum cred ca sint mai buni decat tinerii gelati,tatuati,frezati a lui Bratu .

edy isi face aer precum calul dupa ce trage un part..:)...tot e ala care a anuntat ca rednic il aduce pe portarul baily( habar nu am daca se scrie asa ) iar strambu' l-a facut de ras cand a spus...adica l-am dat afara cand eram in belgia si acum il aduc la dinamo ?....:)

leonv
leonv  •  27 Decembrie 2018, 15:20

Nu inteleg de unde *** tot afla ziaristii ce jucatori urmareste Rednic oricum cred ca sint mai buni decat tinerii gelati,tatuati,frezati a lui Bratu .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează