FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA

ACS Poli ar putea ataca Chiajna cu fostul vârf de la City: ”Pantilimon mi-a vorbit despre România”

Articol de - Publicat vineri, 04 martie 2016 14:40

Alex Nimely ar putea fi singurul atacant valid al lui ACS Poli pentru duelul din play out cu Concordia Chiajna. Atacantul englez cu Manchester City în CV a fost prezentat azi de către timișoreni după ce a fost testat câteva săptămâni de Florin Marin.

Vârful de 24 de ani a fost adus în Banat de Kenneth Andam, reprezentantul unui fond de investiții din SUA interesat să investească la ACS Poli. Conform informațiilor oferite de Daniel Stanciu cele două părți vor purta noi discuții săptămâna viitoare. S-a avansat și cifra de 500 de mii de euro, necesară clubului să încheie sezonul.

”Apreciez oportunitatea. De când am venit aici am fost tratat bine de toată lumea… Le mulțumesc băieților că m-au primit astfel… Am jucat cu internaționalul Pantilimon, doi ani și jumătate. Mi-a spus: Alex, să mă vizitezi în România, se vorbește numai de fotbal și românii sunt generoși. Nu am fost dezamăgit de când am sosit în prima zi”, a declarat Alex Nimely.

Englezul nu s-a acomodat la unele echipe și din cauze extrasportive. A mai jucat la formații precum Middlesbrough, Crystal Palace și ultima dată la Port Vale (L3).

ACS Poli se confruntă din nou cu probleme mari în linia ofensivă. Robert Elek e suspendat iar ceilalți atacanți au încă probleme medicale. Nici Nimely nu e 100%.

”A avut azi o problemă, vom vedea ce spun medicii”a precizat Florin Marin despre starea noului număr 8.

Partida Concordia Chiajna – ACS Poli Timișoara se dispută luni, de la ora 18.00 (Look TV, Digi Sport, Dolce Sport), în prima rundă de play out a Ligii I.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează