FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

ACUM, la GSP LIVE, informații EXPLOZIVE despre acuzațiile de blat din FCSB - Astra!

Articol de GSP - Publicat joi, 13 aprilie 2017 09:27

ACUM, în emisiunea GSP LIVE, jurnaliștii Gazetei vor prezenta informații de ultim moment despre scandalul zilei: acuzațiile de blat aduse lui Geraldo pentru penaltyul făcut în meciul FCSB – Astra (detalii aici).

 Gazeta Sporturilor a prezentat subiectul pe prima pagină a ziarului de azi. El va fi detaliat în curând, la emisiunea GSP LIVE (aici), cu amănunte INCENDIARE de ultim moment!

Nu rata emisiunea GSP LIVE! O poți urmări aici:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
babahuda
babahuda  •  13 Aprilie 2017, 10:25
Postat de Lucian Lucian pe 13 Aprilie 2017, 10:23

Ca si Enache cu cei de la Osmalispor,ca si Tamas doua penaltyuri intr-o repriza ,ca si Varela ,anul trecut cu Astra ,asa a gresit si Geraldo....

ca barboianu in fata lui chipciu ..ce *** sunteti ...ti fura si tot ei sunt pagubitiii..tipic

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

237306250079034
Lucian Lucian  •  13 Aprilie 2017, 10:23

Ca si Enache cu cei de la Osmalispor,ca si Tamas doua penaltyuri intr-o repriza ,ca si Varela ,anul trecut cu Astra ,asa a gresit si Geraldo....

dincolodenori
dincolodenori  •  13 Aprilie 2017, 10:22
Postat de babahuda pe 13 Aprilie 2017, 10:08

cea mai mare *** a tarii aceasta echipa nou infiintata care a furat un brand cosacrat si a beneficiat de coeficientul uefa al echipei steaua si asa a putut sa smechereasca sa bage in conturi zeci de mil de euro ..daca nu activa sub marca STEAUA aceasta *** niciodata nu vindea jucatori cu mai mult de 200 mii ..asa beneficiind de marca STEAUAC pretul jucatorilir a crescut de 2o de ori ..a beneficiat de facilitati in preliminariile ligii campionilor cat si a cupei ligii euripa ..daca nu activa sub marca STEAUA nu beneficia de coeficient si echipele care le infruntau erau de nivel foarte mare ..nu cadea niciodata cu ecranas telecomandas ..

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează