FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI

Acuze dinspre olteni pentru ACS Poli Timișoara! Antrenorul Ionuț Popa este atacat: "E deplasat să facă asta"

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 mai 2016 19:27

Antrenorul celor de la CS U Craiova, Daniel Mogoșanu, acuză schimbările pe care le-a făcut Ionuț Popa în meciul cu CSMS Iași. Bănățenii au condus cu 2-0, însă au pierdut meciul pe final. 

"N-aș vrea să folosesc cuvinte care nu-și au rostul. Dar hai să ne uităm. Au scos 3 seniori și au băgat 3 juniori.  E deplasat pentru un tehnician să facă asemenea schimbări.

Dar e problema lor, dacă așa au gândit. Nu mai contează, nu ne mai uităm în urmă, n-are nici un rost", a zis Mogoșanu la Digi. 

Schimbările făcute de ACS Poli:

- 68: Velcotă  (18 ani) / Goga
- 75: Birnoi (17 ani) / Zicu
- 81: Oprea (18 ani( / Hernandez

"Poate dacă veneam mai repede aici, azi nu ajungeam în situația să spunem cum a jucat echipa, ci poate că vorbeam despre salvarea de la retrogradare. Prima repriză am jucat super. Adversarii au dat două goluri norocoase. Am avut o discuție cu primarul. A asigurat pe toată lumea că lucrurile vor merge foarte bine. Lipsa de organizare și-a spus cuvântul", a zis Ionuț Popa la Digi. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
polistul68
polistul68  •  30 Mai 2016, 12:09

E deplasat sa bagi 3 juniori...daca nu altii pe care sa-i bagi ? Uitati-va la ce pregatire fizica au Zicu si Goga...Zicu, cel putin, nu a mai jcuat 90 min de anul trecut....uitati-va cine a fost pe banca.....uitati-va ca meciul a icneput cu fundasii laterali juniori, cu Elek, fundas central....d

433922946768114
Ilie Tarnoveanu  •  30 Mai 2016, 08:46

Dle blatist I Popa cu primarul ce ai discutat?! I-ai dat cota de pariuri pauza si final?!

spion_kop
spion_kop  •  30 Mai 2016, 01:57

si-a dat si moldoveanu ploii cu parerea, Ionut Popa ar trebui interzis sa atinga jucatori ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează