FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Acuze la conducerea lui Dinamo: "Sunt găinării de 2 lei! Se întâmplă lucruri necurate"

Foto: Octavian Cocoloş
Foto: Octavian Cocoloş

Articol de GSP - Publicat joi, 27 octombrie 2016 16:13

Ioan Andone are o situație complicată la Dinamo, antrenorul nefiind sigur că va termina sezonul pe banca echipei.

Iulian Miu, fost jucător la Steaua, a vorbit despre situația de la Dinamo și i-a criticat pe șefii echipei, dar și pe fani.

"Eu n-am înțeles niciodată cum e posibil să-i ceri demisia lui Andone și când câștigă cu 4-0 și urcă pe loc de play-off.

Băieții ăia din galerie au venit la meciul cu Pandurii doar ca să strige demisia după fiecare gol marcat de Dinamo. Sunt lucruri făcute pe față. Eu așa ceva ni am mai văzut, să conduci cu 4-0 și să se strige demisia.

Ce strategie e asta? Ca antrenor trebuie să fii ajutat de oamenii din interior.

Dacă apare Șumudică pe la hotelul lui Negoiță, când tu ai un antrenor care se identifică cu Dinamo, mi se par lucruri necurate. Dacă echipa asta e lucrată din interior sunt niște găinării de doi lei. Eu așa văd. Să negociezi cu Șumudică, că-l dai pe Ando afară, nu e normal. Și faci toate astea pe la spate", a spus Miu la TV Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
ray51
ray51  •  28 Octombrie 2016, 08:53

Oare managerul (fara studii!) Adrian n-are nici un amestec in "degringolaniada" asta? Intrebarea mea poate parea haterista, dar amplificarea "contrando" se produce cu atata inversunare incat se risca masuri sub presiunea strazii, care intr-o societate bazata pe capital privat nu-si au sensul!!!

ion2010
ion2010  •  27 Octombrie 2016, 23:30

Asta e normalitatea la Dinamo. Cand ai cei mai *** suporteri asa se intampla. Cel putin galeria aia de la tribuna a II-a zici ca a fost *** in jungla si a evadat de acolo in direct in Groapa

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

behaila
behaila  •  27 Octombrie 2016, 21:44

La Dinamo de antrenor e nevoie! E clar că jucători avem cu duiumul! A băgat zugravul la bani în transferuri de.... . Ba a mai venit și Strâmbu și a tulburat apele. Dacă aducem o panaramă ca Șumudică luăm campionatul anu ăsta și Champions League anul care vine. Niște dobitoci cei care latră și strigă contra lui Andone la comandă! Omul a zis că pleacă singur dacă nu face treabă anul ăsta. Să-l lăsăm să vedem ce poate și pe urmă strigăm. Că fotbaliști cu care să facă performanță, Dinamo oricum nu are. Locul 4 obținut de Strâmbu anu trecut ni s-a părut o mare minune, cred că locul 4 îl poate prinde și Andone anul ăsta, deși are un lot mai slab și mai este și lucrat pervers de unii și alți. Hai să fim realiști și să nu mai batem câmpii!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează