FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV / VIDEO Ies la iveală detalii neștiute din scandalul Mircea Sandu - Răzvan Burleanu: „Ni s-au făcut dosare penale că-l susținem pe Gică Popescu”

Adalbert Kassai, secretarul general al FRF în ”epoca Mircea Sandu”, susține că actuala conducere nu avea ce să caute în fruntea fotbalului românesc, dezvăluie că i-a fost făcută plângere penală cu șase luni înaintea alegerilor din 2014
Adalbert Kassai, secretarul general al FRF în ”epoca Mircea Sandu”, susține că actuala conducere nu avea ce să caute în fruntea fotbalului românesc, dezvăluie că i-a fost făcută plângere penală cu șase luni înaintea alegerilor din 2014

Articol de - Publicat miercuri, 15 martie 2023 20:30 / Actualizat miercuri, 15 martie 2023 22:32

Adalbert Kassai, secretarul general al FRF în „epoca Mircea Sandu”, susține că actuala conducere nu avea ce să caute în fruntea fotbalului românesc, dezvăluie că i-a fost făcută plângere penală cu șase luni înaintea alegerilor din 2014

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare săptămână, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Bela, ce faci, cum o mai duci?
- Sunt pensionar și îmi cresc cei doi nepoței. Avem preocupare.

- Nu-ți lipsește fotbalul?
- Deloc! Nu avem atâta fotbal la televizor? M-am separat de soție cu televizorul, mi-am luat unul mare și mă uit la meciuri. Avem atâtea campionate, atâtea opțiuni. Mă uit și la tenis de câmp, care-mi și place, de altfel mai și jucam.

- La ce echipă te uiți cel mai mult?
- Nu pierd niciun meci de-ale lui Gică Hagi, sunt fan declarat. Mă aștept ca la fiecare meci al lui să văd ceva nou, pentru că ne-a obișnuit cu treaba asta. Mai găsește câte un tânăr pe care-l aruncă, cum e Mazilu. Dacă joacă City cu United eu mă uit la Farul. Sper să câștige campionatul!

- Ai fost peste două decenii implicat la FRF. Omul din umbră al lui Mircea Sandu!
- Nu conduceam nimic, eram a 14-a spiță eu. Orice om din Comitetul Executiv era mai tare ca mine. Eu executam ceea ce hotărau Adunarea Generală și Comitetul Executiv. Conform Statutului asta trebuia să fac eu!

- Când a câștigat Burleanu șefia FRF ți-a cerut să pleci a doua zi...
- Ovidiu, nu-mi face plăcere să mă mai întorc la acea Adunare Generală. Nu la ce-a făcut Burleanu, ci la ce-a pățit Gică Popescu. Părerea mea, n-avea egal... A durat opt ani un proces și să faci pronunțarea cu 14-16 ore înainte de Adunarea Generală! Aia mi s-a părut nelalocul ei. Am să spun ceva ce nu s-a vorbit aici, până acum. Niciodată!

- Te rog!
- Au trecut nouă ani... Mie, lui Mircea Sandu și lui Gică Popescu, cu șase luni înainte de alegeri, ni s-au făcut plângeri penale. Că-l favorizăm pe Gică Popescu să iasă președinte.

- Făcute de cine?
- De cei care candidau, cine putea să o facă. Burleanu, Avram și ăsta de-a rămas în finală... Restul erau ca la atletism, iepuri!

- Ce-avea Burleanu cu tine?
- Nu știu, dar tot timpul mă ataca doar pe mine, pe nimeni altcineva.

- Păi, îl cunoșteai dinainte?
- Nu-l cunoșteam, n-am discutat cu Burleanu niciodată. În dimineața Adunării Generale a venit să dea mâna cu mine, să mă salute, și i-am spus textual: "Domnule Burleanu, sunt un om educat, sunt profesor, nu te supăra, dar eu nu pot să dau mâna cu dumneata atât timp cât m-ai atacat încontinuu fără să mă cunoști și m-ai făcut în toate felurile. Vezi-ți de alegerile dumitale și n-am nicio problemă!". Atâta tot...

- Ți-a cerut demisia atunci, ți-ai și depus-o?
- Eu eram angajat al FRF pe perioadă nedeterminată, în conformitate cu legislația muncii nu putea să mă schimbe. El a dat tonul ca să mă intimideze, aplaudacii erau de partea lui.

- Bine, bine.
- Nu mi-am depus demisia, dar am intrat în concediu și plecarea mea din Federație s-a întâmplat pe 15 iulie, la vreo cinci luni. Am mai avut o discuție cu el doar când am plecat, i-am spus niște condiții ca să ne înțelegem rapid pe demisie, fiindcă nu mă mai interesa postul. Dacă nu voiam să demisionez, nu putea să mă dea afară. Câștigam în instanță.

CITEȘTE ȘI:

Ioanițoaia: „Nu-ți spunea ce schimbări să faci?”. Antrenorul a reacționat în direct: „Vă jur cu mâna pe Biblie!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Ioanițoaia: „Nu-ți spunea ce schimbări să faci?”. Antrenorul a reacționat în direct: „Vă jur cu mâna pe Biblie!”
Marin Condescu, dezvăluiri de senzație: „A vrut să mă aresteze!” + „Borcea, banditul, n-a vrut să mă bage în afacerile lui”
PRIETENII LUI OVIDIU
Marin Condescu, dezvăluiri de senzație: „A vrut să mă aresteze!” + „Borcea, banditul, n-a vrut să mă bage în afacerile lui”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează