FOTBAL  »  Superliga  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Face senzație în Superligă, dar soția îl poate retrage: „Cât mai joc? Întrebați-o pe ea”

Articol de - Publicat marti, 12 decembrie 2023 14:22 / Actualizat marti, 12 decembrie 2023 15:31

Slovacul Adam Nemec (38 de ani) a oferit o declarație amuzantă.

Întrebat despre cum se simte la 38 de ani și dacă se gândește la retragere, vârful de la FC Voluntari a dat un răspuns amuzant, spunând că totul ține de soția sa, Zuzana Kollarova, fostă Miss Slovacia.

Soția lui Nemec decide când jucătorul se va retrage

„Am 38 de ani, nu e ușor să joc în vreme grea. Am jucat la trei zile și sunt fericit că pot juca. Nu mă simt chiar tânăr, dar mă simt bine. Reușesc să am grijă de mine. Cât mai joc? Trebuie să o întrebați pe soția mea. I-am promis acum 4 ani că mă întorc, dar tot amân. Cred că voi evolua cât pot de mult, pentru că o dată ce mă opresc, va fi definitiv”, a declarat Adam Nemec la PrimaSport.

+45 FOTO

Adam și Zuzana Nemec sunt împreună de mai mult timp, iar în 2018 și-au oficializat relația și s-au căsătorit la Bratislava. Frumoasa parteneră a lui Nemec, în trecut desemnată Miss Slovacia. Cei doi au împreună un copil. 

Nemec, trecut la echipe precum MSK Zilina, Genk, Union Berlin, New York City FCSB sau Willem II, a venit în România în septembrie 2016. A stat doi ani la Dinamo, până a plecat la Pafos (august 2020). A revenit în Superligă la FC Voluntari, în iulie 2021. Are 5 goluri și 4 pase de gol în 18 de partide.

Citește și:

Câți bani ar fi primit Anamaria Prodan pentru America Express: „Nu sunt o prezență ieftină deloc”
ONORARIU
Câți bani ar fi primit Anamaria Prodan pentru America Express: „Nu sunt o prezență ieftină deloc”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
tarnaveanu
tarnaveanu  •  12 Decembrie 2023, 15:31

După cum comentam recent, omul va juca până la 40 de ani, duduia trebuie întreținută. Obrazul subțire cu cheltuială se ține.

mr90
mr90  •  12 Decembrie 2023, 15:28

Trebuie bani la asa o femeie ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează