FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Adrian Ilie a refuzat o ofertă colosală din China: „Trei milioane la semnătură și trei milioane pe an” » Un fost coleg de la Steaua a rămas uimit: „Mă duc eu călare pe vacă, te rog frumos!”

Fostul atacant al echipei naționale, Adrian Ilie (49 de ani), a dezvăluit că a refuzat, pe vremea când încă activa ca jucător, o ofertă colosală din China
Fostul atacant al echipei naționale, Adrian Ilie (49 de ani), a dezvăluit că a refuzat, pe vremea când încă activa ca jucător, o ofertă colosală din China

Articol de - Publicat duminica, 27 august 2023 11:01 / Actualizat duminica, 27 august 2023 11:27

Fostul atacant al echipei naționale, Adrian Ilie (49 de ani), a dezvăluit că a refuzat, pe vremea când încă activa ca jucător, o ofertă colosală din China, acolo unde ar fi urmat să încaseze un salariu anual de 3 milioane de euro, plus un bonus de instalare de 3 milioane. 

Adrian Ilie a avut o carieră fabuloasă. Cu un CV în care se regăsesc echipe precum Steaua, Valencia, Galatasaray ssu Beșiktaș, Adrian Ilie ar fi putut ajunge în fotbalul chinez în anul 2004, când a rămas liber de contract după despărțirea de Beșiktaș. 

„Pot să bag 15 milioane pe an la Dinamo” » Borcea pune o condiție esențială ca să investească: „Nicolescu nu are priză”
DINAMO
„Pot să bag 15 milioane pe an la Dinamo” » Borcea pune o condiție esențială ca să investească: „Nicolescu nu are priză”

Acesta a refuzat însă propunerea și s-a transferat în Elveția, la FC Zurich, unde a petrecut un sezon. 

Adrian Ilie a refuzat o avere din China: „Trei milioane la semnătură și trei milioane pe an”

„Am avut o ofertă din China foarte mare. Îmi dădeau și banii înainte doar să mă duc acolo. Îmi dădeau trei milioane la semnătură și trei milioane pe an.

Am ales să merg la Zurich. Fusesem în China de câteva ori și nu mă adaptasem. Nu mi-a plăcut. 

Am semnat la Zurich. Am ales altceva. Am ales să joc fotbal în Europa. Acum plecam dacă îmi dădeau 400 de milioane la arabi. Era o chestie la Steaua. Până să plec la Galatasaray (n.r. - în 1996) am avut ofertă cred că din China. Jucasem în turnee în China și m-au văzut.

M-a întrebat Didi Prodan: «Câți bani zici că îți dau în China?» «Cred că un milion» «Mă duc eu călare pe vacă, te rog frumos. Dacă nu te duci tu, eu plec», a declarat Adrian Ilie, potrivit Fanatik. 

Sabin Ilie, fratele lui Adrian Ilie, a jucat în China 

Fratele lui Adrian Ilie, Sabin Ilie (48 de ani), a jucat în China, la echipe precum Changchun Yatai, Jiangsu Suning și Qingdao Hailifeng. Într-un interviu acordat în luna aprilie, acesta povestea experiența prin care a trecut în țara asiatică. 

„Am fost de două ori în China. În primul an, în liga a doua, am fost golgeter. Am intrat în istoria Chinei, am dat gol în secunda 12. Chiar mi-a plăcut în China, 4 ani am jucat acolo. Stăteam numai la hotel de 5 stele. La Changchun aveam casă pe malul mării. Bani mulți acolo. Mi-a- dat jumătate de valiză când m-au luat de la Rapid, la semnătură.

Am dat 4 goluri în primul meci, în prima repriză. Tot îmi plăcea acolo. Ca fotbalist, ce faci în China faci și în Spania. Te duci la un film, la mall, la cumpărături, la un concert. Asta e viața de fotbalist, mai ales când ai bani și joci la o echipă mare. Nu am simțit comunismul acolo”, a susținut Sabin Ilie. 

VIDEO. Marian Bondrea, despre începuturile lui Adi Ilie în fotbal: „Îl lua la mișto pe Silviu Lung! Îl alerga să-l bată”

Citește și: 

Șumudică face revoluție la FCU Craiova » Măsură radicală: „Am vorbit cu Prunea”

Ovidiu Burcă, mânios în fața camerelor TV: „Nu prea e de vorbit despre fotbal! Iar o să se supere lumea pe mine că spun asta...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close