FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

EXCLUSIV Adrian Mititelu, mesaj războinic înainte de meciul cu FCSB: „Nu-mi mai e frică de niciun adversar din România”+ destăinuiri din închisoare

Adrian Mititelu, mesaj războinic înainte de meciul cu FCSB: „Nu-mi mai e frică de niciun adversar din România”+ destăinuiri din închisoare
Adrian Mititelu, mesaj războinic înainte de meciul cu FCSB: „Nu-mi mai e frică de niciun adversar din România”+ destăinuiri din închisoare

Articol de - Publicat vineri, 29 iulie 2022 19:20 / Actualizat vineri, 29 iulie 2022 19:32

Adrian Mititelu (54 de ani), patronul FCU Craiova, este optimist înaintea meciului cu FCSB, reprogramat duminică, de la ora 22:30, pe Arena Națională, în cadrul etapei a 3-a din Superliga. Oltenii au prins curaj după ce runda precedentă au învins, în Bănie, campioana CFR Cluj, scor 3-1.

„FCSB e favorită, dar le va fi greu cu noi. FCSB are jucători de valoare, este o echipă cu anvergură europeană, dar și noi suntem puternici acum. Sincer, nu-mi mai e frică de niciun adversar din România, dar asta nu înseamnă că suntem invincibili. Anul trecut îmi era teamă când jucam cu FCSB sau cu CFR Cluj. Acum e posibil orice. 

Dică a găsit o altă lume la FCSB » Un singur fotbalist a supraviețuit, 6 rivali au dispărut
fcsb
Dică a găsit o altă lume la FCSB » Un singur fotbalist a supraviețuit, 6 rivali au dispărut

Suntem pregătiți să facem un meci bun duminică. Nu cred că va surpriză mare dacă nu va câștiga FCSB", a declarat Adrian Mititelu, pentru GSP.RO.

Nu am nicio ambiție personală să-l bat pe Gigi Becali. Noi avem nevoie de puncte și de continuitate. Avem șanse reale să intrăm în play-off anul ăsta, dar dacă nu ajungi în grupele Conference League nu ai făcut nimic
Adrian Mititelu, patron FCU Craiova

"Pentru mine, întotdeauna deplasările la București, pentru meciurile cu Steaua au fost deosebite. Am mers de la 12-13 ani la meciurile pe care Universitatea Craiova le-a jucat în Ghencea. Aveam o satisfacție aparte"
Adrian Mititelu, patron FCU Craiova

Adrian Mititelu se felicită că l-a pus pe Marius Croitoru antrenor la FCU Craiova

Omul de afaceri este mulțumit de alegerea lui Marius Croitoru ca antrenor. "Muncește foarte mult, pune suflet, se implică. Face antrenamente foarte lungi. N-am întâlnit până acum un antrenor care să facă antrenamente atât de lungi. Îmi doream un astfel de antrenor. 

Ceilalți tehnicieni pe care i-am avut lucrau mult mai puțin. Marius e foarte activ. E mulțumit de lot. Îmi spune «Domne, e multă valoare pe metru pătrat». Îi place mult jocul de pase, face niște miuțe de ți-e mai mare dragul să te uiți la ele", a dezvăluit patronul FCU Craiova.

"Îmi place Croitoru, atât ca om, cât și ca antrenor. Nu-i iau din merite, dar să nu credeți că a făcut el minuni. Are la dispoziție un lot foarte valoros pentru Superliga. E un lot de primele 4-5 locuri. Prin antrenamentele pe care le face le-a mărit jucătorilor viteza de joc. El e mai optimist decât mine"
Adrian Mititelu, patron FCU Craiova

Adrian Mititelu explică de ce nu a reușit Adrian Mutu la FCU Craiova

Mititelu a explicat de ce echipa a avut probleme sezonul trecut, deși în mare parte lotul este cam același. "Au fost mai multe lucruri. Poate nici antrenorii n-au fost prea inspirați. N-au fost niște antrenori care să creeze o stare de spirit. Adi Mutu, deși este un bun antrenor foarte bun, n-a avut nici el experiență. Erau mulți jucători noi, iar rezultatele neconvingătoare au dus la pierderea încrederii. Cei care au venit după Mutu au fost total neinspirați și nepotriviți, părerea mea", a concluzionat Adrian Mititelu.

Adrian Mititelu, destăinuiri din închisoare 

Oficialul recunoaște că i-a fost greu să conducă clubul din închisoare. "În detenție nu e ușor să iei decizii, să știți. Accesul la informații e obturat. Ai altă viziune de acolo, decât de afară. Una e când intri pe internet de pe tetefon și alta când vezi antrenamentele echipei. Vezi lucrurile altfel. Nu-i tot una să vorbești la telefon și să te interesezei «Ce fac ăia? Ce fac ăia?» Încercam să-mi imaginez, dar nu puteam să iau cele mai bune decizii. 

Îmi era foarte greu, mai ales cu problemele mele personale legate de situația mea juridică și sufletească. Oricât de tare ai încerca să fii tot ești afectat sufletește. Nu eram în cea mai bună stare să iau deciziile potrivite. De multe ori îl lăsam pe Adiță, iar el îmi cerea sfatul și uita așa de multe ori poate n-am luat nici deciziile cele mai inspirate. Am mai fost influențați și de ce ziceau și făceau suporterii", a povestit Adrian Mititelu.

Mititelu așteaptă cu altă stare de spirit și duelul cu CSU Craiova, programat în etapa a 4-a, pe "Centralul" din Bănie. "Sunt conștient de valoarea lor, dar nu va mai fi decalajul valoric care a fost la primul meci, când ne-au bătut 2-0 fără drept de apel. La retur n-a mai fost diferență mare. A fost tras de păr, și cu arbitru și cu noroc. Acum va fi un derby mai echilibrat. Nu mai poți spune că ăia vor fi net favoriți".

De ce se teme Dan Petrescu de CS Mioveni: „Au 12 jucători cu experiență!” +  vrea rivalele FCSB, CSU Craiova și Sepsi în grupele Conference League
CFR Cluj
De ce se teme Dan Petrescu de CS Mioveni: „Au 12 jucători cu experiență!” + vrea rivalele FCSB, CSU Craiova și Sepsi în grupele Conference League
FCSB - FCU Craiova a fost reprogramat! Modificări de ultim moment în programul etapei 3: s-a mutat și CSU Craiova - Rapid!
FCSB - FCU CRAIOVA 1948
FCSB - FCU Craiova a fost reprogramat! Modificări de ultim moment în programul etapei 3: s-a mutat și CSU Craiova - Rapid!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (16)
ucluj2011
ucluj2011  •  30 Iulie 2022, 09:07

Hai FCU Craiova! I-ați bătut voi pe CFR Cluj , îi bateți și pe consonanți.

flosud97
flosud97  •  30 Iulie 2022, 07:41

Alooo mogosenii va trimis tanti olgutoaica sa va castigati biletu moka pentru meciul cu rapid

intunerikuss
intunerikuss  •  29 Iulie 2022, 23:56

Clona nu e Stiinta! Forza FCU! Batem duminica!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează