FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Un patron din Superligă, mesaj clar pentru Gigi Becali: „Vei regreta dacă-l dai pe Compagno” + „Dacă nu aveam doi atacanți, îl luam eu”

Articol de , , - Publicat vineri, 15 decembrie 2023 19:47 / Actualizat vineri, 15 decembrie 2023 20:15

Adrian Mititelu, patronul de la FCU Craiova, a vorbit despre situația în care Andrea Compagno (27 de ani) se află la FCSB

Gigi Becali vrea cu orice preț să scape de atacantul adus în iulie 2022, pentru 1,5 milioane de euro. Patronul FCSB cere 500.000 de euro pentru fostul jucător de la FCU Craiova, iar Adrian Mititelu spune că va regreta dacă-l dă. 

MM și Mititelu s-au pus de acord » Fotbalistul comparat cu Crouch: „Va juca la un club mare din Europa! Are toate calitățile”
Voluntari - FCU Craiova 0-1
MM și Mititelu s-au pus de acord » Fotbalistul comparat cu Crouch: „Va juca la un club mare din Europa! Are toate calitățile”

VIDEO Adrian Mititelu: „Gigi Becali va regreta dacă-l dă pe Compagno”

 „Îmi pare rău de Compagno. Aici greșește foarte mult Gigi Becali. Compagno e cel mai bun atacant din România. Îmi pare rău că nu i se dă încredere și că nu e susținut. 

Eu am două vârfuri foarte bune, Jibril și Blănuță, și de aceea nu fac demersuri să-l aduc înapoi. Altfel, mi l-aș dori foarte mult. Gigi va regreta foarte mult dacă-l va da pe Compagno. Dacă în retur nu-l mai are pe Andrea, se va simți”, a apus Adrian Mititelu. 

4goluri în 16 meciuri a marcat Compagno în acest sezon

E o victorie care ne dă aripi, încununează munca noastră și arată valoarea echipei. Avem trei rezultate pozitive la rând, sperăm să vină și al patrulea etape viitoare. Vrem să câștigăm Cupa și să prindem play-off-ul. Sau să câștigăm play-out-ul și să jucăm barajul pentru cupele europene. Și poate vom avea un arbitraj bun. 

- Adrian Mititelu

 Citește și:

Un nume uriaș, acid la adresa jucătorilor de la FCSB: „Pe cine să ia 500.000 de euro? Valoare prea mare nu există”

Imagini incredibile! David Popovici și ceilalți performeri de la CS Dinamo, trecuți în planul doi » Cum a apărut Gabi Oprea, fostul șef al MAI, la „Gala Sportului Dinamovist”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
rocky3
rocky3  •  15 Decembrie 2023, 23:07

Ce să zică acum și Mititelu? Ca italianul e fără valoare? Că se bucură de țeapa de 1,5 milioane pe care i-a tras-o ciobanului în schimbul celui mai bun simulant din prima ligă?:)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează