FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Adrian Mutu a ajuns să se înfometeze în cantonament » Face totul pentru Euro 2016

Articol de - Publicat luni, 01 februarie 2016 09:30

Gazeta Sporturilor îţi prezintă în ediţia de astăzi dieta draconică pe care Adrian Mutu, 37 de ani, şi-a impus-o pentru a reveni în cea mai bună formă, ţinta sa fiind un loc în lotul de 23 pentru Euro 2016.

De fapt, "Briliantul" a ajuns să se înfometeze. Mureşenii au dezvăluit că internaţionalul a ajuns să se culce pe stomacul gol: "Seara, nici nu mai vine la masă, îşi prepară un shake cu multe vitamine şi se retrage în camera lui.

Oricum, după extenuarea de la antrenamente rar îl prinde ora 23:00 fără să doarmă". Mai multe detalii despre meniul auster al vedetei găseşti în ediţia print a Gazetei de astăzi şi pe platforma Gazeta Digitală.

Iar oficialii spun că nu există nici o poveste cu ieşirea lui noctună, la începutul săptămînii trecute, alături de Gabi Matei şi Marius Constantin, lui Adrian i se acordă încredere deplină.

Rupea abdomenele în două

Mutu, ajuns la 37 de ani, îşi caută forma fizică şi este în luptă cu kilogramele. Dar "Briliantul" a avut perioade mult mai bune. În urmă cu mai bine de un deceniu, cînd evolua la Chelsea sau în Serie A, Adrian este un împătimit al abdomenelor.

Conform martorilor oculari, zilnic, atacantul făcea 1.000 de abdomene şi era mîndru să-şi etaleze fizicul de invidiat.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
haideusicfr
haideusicfr  •  01 Februarie 2016, 20:53
Postat de haideusicfr pe 01 Februarie 2016, 20:49

Prostie.Nu are cum sa faca fata antrenamentelor daca nu se alimenteaza.Va slabi daca va alerga mai mult nu daca nu va manca.E greu de priceput.

Nu au la club nutritionisti?

haideusicfr
haideusicfr  •  01 Februarie 2016, 20:49

Prostie.Nu are cum sa faca fata antrenamentelor daca nu se alimenteaza.Va slabi daca va alerga mai mult nu daca nu va manca.E greu de priceput.

800997686664158
Mihai Draghici  •  01 Februarie 2016, 13:22

Lasa ca ii da coca energie suficiente, nu- i mai trebuie mancare si nici nu ingrasa.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează