FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Adrian Mutu a fost jefuit de bonă! Dinamovistul, scandal cu iubitul acesteia

Articol de GSP - Publicat marti, 16 mai 2017 11:03

Adrian Mutu, directorul general al lui Dinamo, are probleme după ce a fost jefuit.

Dinamovistul își acuza bona filipineză că l-a jefuit și spune că a prins-o plecând cu mai multe plase.

 "Este adevărat că am avut o bonă filipineză. Ea nu mai lucrează pentru mine. Este adevarat că nu ne-am vorbit frumos.

În ziua ei liberă, am văzut-o plecând doar cu geanta, dar avea și câteva plase ascunse în gardul viu. Când ne-am dus la ea în cameră, avea bagajele făcute de plecare. Pitea plasele pe la 6 dimineața, când dormeam noi. Soacra mea a urmărit-o și a văzut-o.

Nu știu ce avea în plase, pentru că nu am apucat să văd. Am înțeles că fura pentru iubitul ei. El îi spunea să facă anumite lucruri.

Normal ca m-au apucat nervii. Ăla putea să îmi fure din casă și să-mi spargă casa. Eu i-am făcut plângere și la poliție, i-am facut și ei. Am înțeles că este o rețea care cu asta se ocupă. Sunt oameni care le pun pe filipineze să fure pentru ei", a spus Adrian Mutu la Kanal D.

SCANDAL CU IUBITUL BONEI

Mutu este acuzat de fostul iubit al bonei filipineze că l-a amenințat și că s-a dus la casa lui. Acesta spune că nu are nicio legătură cu faptul că Mutu a fost jefuit.

"M-a sunat de mai multe ori și mi-a zis că vine peste mine și că el știe cine sunt. Mi-a zis că totul e din cauza unei menajere filipineze. Eu am cunoscut-o pe fata asta și am avut o relație cu ea. Nu are ce să-i fure din casa. Condimente? Ea nu avea acces la bunuri, ci doar în bucătărie. Ea era bona în acte, dar era bucătăreasă. Dacă ea este vinovată, să meargă la poliție și să-i facă reclamație. Ce are cu mine?", a spus acesta la Kanal D.

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  16 Mai 2017, 20:46
Postat de Mario Durm pe 16 Mai 2017, 15:28

Total de acord cu tine privind cariera lui fotbalistica DAR nimeni si nimic nu va putea vreodata sa stearga imaginea de *** cu Adi Mutu in prim-plan. PUNCT!

Eu am trait in Londra in perioada 90 - 2000 . Multi fotbalisti mari trageau pe nas insa numai el fiind roman a fost gasit " tzap ispasitor " ! Pina la urma si de asta au votat BREXIT . Se saturasera de minoritatea romaneasca .

magic4ever
magic4ever  •  16 Mai 2017, 16:46
Postat de Mario Durm pe 16 Mai 2017, 15:28

Total de acord cu tine privind cariera lui fotbalistica DAR nimeni si nimic nu va putea vreodata sa stearga imaginea de *** cu Adi Mutu in prim-plan. PUNCT!

Nu am zis ca nu a gresit ca s-a drogat...putea sa ajunga mult mai mare dar na...dar a fost un mare fotbalist cel putin pentru Romania

unrapidist_
unrapidist_  •  16 Mai 2017, 16:34
Postat de zecs93 pe 16 Mai 2017, 13:59

ia sters praful lui mutu de pe rafturui :))))))))))))))

Bună ăsta :)))))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează