FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Adrian Mutu îl acuză pe Nicolae Badea: "Nu are temei legal. Nu vrea să semneze documentul" » De ce nu a venit la întâlnirea legată de stadionul Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 10 august 2017 15:50

La sediul Ministerului de Interne, Adi Mutu, Ionuț Negoiță și Monica Iagăr au discutat cu ministrul Carmen Dan despre noul stadion al lui Dinamo, anunțând la final că echipa alb-roșie va avea sigur o arenă nouă.

La întâlnire nu a fost prezent Nicolae Badea, fiind acuzat la final de Adrian Mutu, directorul general al lui Dinamo.

"Domnul Badea, din păcate, folosește un stadion cu argumente legale fără temei. I s-a dat un document să-l semneze și nu l-a semnat. E semnat de toată lumea în afară de el".

GSP a aflat că este vorba despre un act adițional pe care dacă Nicolae Badea îl semna, renunța fără nicio altă pretenție la toate drepturile pe care le are din asocierea cu CS Dinamo din care SC FC Dinamo este administrator al bazei sportive Dinamo pe perioadă nedeterminată.

De ce nu a venit Badea

Nicolae Badea nu a participat la întâlnirea de ieri fiind deranjat că nu a fost invitat pe cale oficială de cabinetul ministrului Dan. "Era dispus să participe la discuții, dar nu i se pare normal ca Adrian Mutu sau oricare persoană care nu are nicio funcție în minister să îl invite la discuții în numele ministrului", susțin sursele GSP

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (19)
florinch
florinch  •  11 August 2017, 10:04

Sa nu uitam ca Badea a fost unul dintre groparii lui Dinamo. Locul lui trebuia sa fie langa Cristi Borcea, la Poarta Alba. La cat a *** de la Dinamo, cati bani negri a sifonat Badea, cred ca ar fi meritat o pedeapsa mai mare decat Borcea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florinch
florinch  •  11 August 2017, 10:02
Postat de argus pe 10 August 2017, 18:09

Nu vedeti "padurea din cauza copacilor"? Chiar vi se pare normal sa cedeze cineva un bun, "fara pretentii" materiale? Vreti sa-l convingeti sa semneze "ceva", atunci fiti decenti, realisti ganditi-va numai la valoarea terenului, caruia, presupun, Badea i-a pus "gand rau", intr-o eventuala afacere de dezvoltare imobiliara! "Raul" produs de apartine EXCLUSIV celor ce au redactat documentul primar, in litigiu, dar si celor ce au introdus sintagma "fara pretentii"! Si ajung la Mutu, la declaratia,"...Nu are temei legal. Nu vrea să semneze documentul" ??! Te crucesti! Cum explica "juristul" Mutu prezenta la o intalnire cu cel ce " Nu are temei legal" pentru semnarea unui eventul acord, intelegere? Interesent ca cel ce iese public cu declaratia privind "legalitatea" nu este un jurist (al MI sau al clubului Dinamo) ci Mutu!

Lui Badea i s-a dat in folosinta stadionul deoarece echipa de fotbal din prima liga, Dinamo Bucuresti, era detinuta de acesta. Acum, el se agata precum schiopul de carja de procentele pe care le mai are la FC Dinamo 1948. Singura lui justificare ar fi doar datoria de doua milioane de euro pe care Negoita o mai are la el, insa si aceasta datorie este amanata de comun acord. Ce ma mira pe mine, este cum nu sunt cercetati ministrul de Interne si Premierul de atunci, Adrian Nastase, pentru acest abuz. Stadionul Dinamo nu era al mamei lui Nastase sa i-l poata da lui Badea pe termen nelimitat.

catalynn
catalynn  •  10 August 2017, 18:34
Postat de killertits pe 10 August 2017, 18:07

Deci esti constient, desi te vad un adversar declarat al oierului si implicit al fcsb-ului, ca gb nu putea sa "fure" Steaua de capu' lui niciodata, a fost ajutat, impins de altii...in fine. Eu momentan am ales sa merg pe continuitate, desi urasc din tot sufletul conducerea, de la oier pana la ultimul neavenit bagat acolo pe grade de rudenie, daca se va schimba ceva in mod semnificativ in viitor, bine, daca nu...aia e, om trai si om vedea. Totodata pt mine o echipa nou infiintata nu are cum sa fie Steaua aia pe care o stim cu totii, probabil steaua armatei a murit definitiv in 98 sau 99 cand dracu s-a facut trecerea la paunescu, atunci CSA Steaua poate revendica palmaresul pana atunci, nimic mai mult.

Nu am absolut nici cea mai mica indoiala ca jjjijji a fost ajutat nu doar de Mitica si Sandu dar mai ales de unii din cadrul MApN! De asta a si durat atat, ca doar nu crezi ca aia erau nebuni sa isi taie craca de sub picioare si sa ajunga la parnaie precum Cioflina si Babiuc! Intre timp s-au mai retras din ei, si-au mai pierdut din influenta si noua garda a putut interveni insa li se pun in continuare piedici si se face tot posibilul pt a se musamaliza manaria din 2003.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează