FOTBAL  »  Superliga  »  ATAC

Adrian Porumboiu, atac neașteptat la adresa lui Mihai Rotaru: „E obraznic! Universitatea Craiova a ajuns pe mâna unui trepăduș, un pomanagiu și un impostor”

Adrian Porumboiu (72 de ani) a lansat un atac virulent la adresa lui Mihai Rotaru (51 de ani), finanțatorul Universității Craiova.
Adrian Porumboiu (72 de ani) a lansat un atac virulent la adresa lui Mihai Rotaru (51 de ani), finanțatorul Universității Craiova.

Articol de - Publicat sambata, 22 iulie 2023 17:09 / Actualizat sambata, 22 iulie 2023 17:24

Adrian Porumboiu (72 de ani) a lansat un atac virulent la adresa lui Mihai Rotaru (51 de ani), finanțatorul Universității Craiova. 

Conflictul dintre Mihai Rotaru și Edi Iordănescu, iscat din cauza ignorării lui Andrei Ivan la ultimele acțiunii, are noi implicații. Deranjat de ironia la adresa clubului FC Vaslui, Adrian Porumboiu a răbufnit.

Marcel Ciolacu, în tribune la Derby de România! Ce a făcut prim-ministrul la Dinamo - FCSB și ce mesaj a postat în timpul meciului
FCSB - DINAMO
Marcel Ciolacu, în tribune la Derby de România! Ce a făcut prim-ministrul la Dinamo - FCSB și ce mesaj a postat în timpul meciului

Adrian Porumboiu: „Universitatea Craiova a fost preluată de un pomanagiu și impostor”

„Are dreptate, nu se compară Vasluiul cu echipa fantomatică a lui Rotaru. Vorbeşte în numele unei entităţi care nu are nicio legătură cu celebra şi formidabila echipă Universitatea Craiova. Am tot respectul pentru tot ce a reprezentat Universitatea. Între timp, echipa a fost preluată cum a fost preluată de un pomanagiu şi impostor.

Pomanagiu că a primit pomană de ala ANRPE peste 60 de milioane de euro și un stadion nou-nouţ. Impostor e pentru că s-a erijat fără argumente morale şi juridice în continuatorul celebrei Universitatea Craiova. O echipă înfiinţată acum 8-9 ani de zile direct în Divizia B, confirmată politic drept continuatoarea Universităţii Craiova. Îmi permit o comparaţie.

Eu sunt născut în judeţul Buzau şi aş putea şi eu să mă consider urmaşul lui Marghiloman (n.r. - Alexandru Marghiloman, al 25-lea prim-ministru al României). Astea sunt doar combinaţii politice doar în România făcute. El a beneficiat politic, are stadion nou la îndemână, dar rămân la părerea că nu are nicio legătură cu ceea ce a fost Universitatea Craiova, ce a fost echipa mare a Universităţii Craiova”, a spus Adrian Porumboiu potrivit Orange Sport. 

Adrian Porumboiu: „Mihai Rotaru e obraznic”

„Este obraznic şi spune că nu se compară cu Vasluiul. Nici nu poate. Vasluiul a jucat în cupele europene, a avut o prezenţă onorabilă în Europa, 2-2 cu Inter, 2-2 cu Lazio, 1-1 cu Galatasaray, 0-0 cu campioana Franţei Lille, 1-0 victorie cu Sporting Lisabona, 0-0 cu Twente, în preliminarii Champions League, şi niste rezultate pe care acest impostor nu le-a atins, din vreme ce nu s-a calificat cu draci, Laci, locomotiva din Georgia. 

Nu are nicio abilitate să vorbească. Dacă are vreo problemă cu Iordănescu, să nu spună despre Vaslui. Asta e o echipă politică. A preluat ceva. Nu avea cum să fie ce a fost Universitatea Craiova.

Istoria Vasluiului în competiţiile interne şi externe este peste istoria echipei patronate de acest trepăduş”, a încheiat Adrian Porumboiu.

VIDEO. Dezvăluire fabuloasă a lui Hizo, despre relația rece Porumboiu vs. Crăciunescu: „I-am zis lui Porumboiu direct: «Nu ești sănătos la cap!»”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

„Slabă, fraților!” » Candidata la titlu care l-a dezamăgit pe Dumitru Dragomir + ce-i prevestește lui Dinamo: „Altfel, nu rămâne în prima ligă”

Rednic dezvăluie cu ce se confruntă nou-venitul la UTA: „Umblă noaptea prin oraș! E greu”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (77)
eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  24 Iulie 2023, 18:39
Postat de PS97 pe 23 Iulie 2023, 18:34

***

Cum suporti atatea umilinte?!?

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  24 Iulie 2023, 15:52
Postat de PS97 pe 24 Iulie 2023, 07:30

Vezi ca link-ul Ala E expirat! Asa ca tine!

85 views nu e rau :)) din astea 85 cate ai fost tu?

dansy
dansy  •  24 Iulie 2023, 14:03
Postat de 10iul73 pe 22 Iulie 2023, 18:19

Cel mai huiduit arbitru pe Central,cel mai hulit...

Astia care îl apreciază pe Porumboiu habar nu au cât rău a făcut acest arbitru al sistemului Universității Craiova!O parte dintre ei nici nu erau născuți sau aveau 5-9 ani.Nu realizează ca era vorba de singura echipa din Craiova și ca nu conteaza cine o finanța atunci când el ne fura puncte pe fata.

Vezi toate comentariile (77)
Comentează