FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAȘOV - CFR 2-2

Adrian Szabo e cel mai optimist "stegar": "Sută la sută ne salvăm!"

Constantinescu e golgeterul Brașovului, cu 11 reușite // Foto: Bogdan Bălaș (Brașov)
Constantinescu e golgeterul Brașovului, cu 11 reușite // Foto: Bogdan Bălaș (Brașov)

Articol de - Publicat luni, 04 mai 2015 00:00

Adrian Szabo e convins că experiența lui Constantinescu și Goian, plus elanul celorlalți fotbaliști vor menține trupa de sub Tîmpa în "A".

- Domnule Szabo, cum e, v-a trecut supărarea pe arbitrajul din meciul cu CFR?
- Dom'le, cînd se lasă cu sînge, cum a fost la cotul lui Tade la Novakovici, din primele secunde ale meciului, eu cred că e cartonaș roșu fără alte discuții! Totuși, crede-mă, nu m-a preocupat atît de mult abitrajul cît faptul că nu-mi explic cum ratăm atît de mult. Pentru că, să fim sinceri, și la primul nostru gol e o umbră de ofsaid, așa...

- Cu Buga ce s-a întîmplat? A irosit două mari ocazii de gol, apoi a provocat penalty-ul de 1-2...
- Mutarea s-a dovedit total neinspirată. Nu l-am scos pe Țîră pentru că nu m-ar fi mulțumit evoluția lui, pur și simplu am vrut să mizez pe un jucător cu experiență în partea a doua, dar l-am introdus prea devreme pe Buga. Faptul că l-am substituit și pe el în minutul 80 nu a fost o sancțiune: a căzut psihic și jucam în 10 pentru tot restul meciului. Buga nu mai putea să revină după ce a ratat două ocazii și a făcut penalty-ul ăla!

- S-a supărat pe dumneavoastră?
- Era mai supărat pe el! Dacă era supărat și pe mine, e treaba lui. El a conștientizat foarte bine că nu a jucat satisfăcător și nu e vorba de nici un conflict între noi... Cel puțin, nu din partea mea. Atît introducerea, cît și scoaterea lui din teren le-am făcut în interesul echipei. Că nu mi-a reușit introducerea, poate mi-a reușit scoaterea lui.

- Vorbind în proporții, ce șanse aveți să vă salvați de la retrogradare?
- Sută la sută! Lupta e crîncenă, emoțiile sînt din ce în ce mai mari, dar trebuie să avem nervii tari. Oricum, cred că echipa a crescut foarte mult în joc, jucăm mult mai ofensiv. Acest lucru îmi dă speranțe.

- Pe cine mizați în acest final de sezon?
- Am încredere în toți, crede-mă! Dar pe căpitan în principal! Constantinescu este genul de jucător care poate trage o echipă după el. Am mare încredere și în Goian, care este determinat la fiecare acțiune. De asemenea, Aganovici este foarte constant și bun. Bencun este și el încîntător, cred că dacă era egoist, dădea trei goluri cu CFR! Să știi că am încredere în toți jucătorii croați de la echipă, sînt foarte profesioniști, nu contează că au fost aduși de fostul antrenor. Toți băieții se pregătesc foarte bine și împreună vom menține "Steagul" în prima divizie!

"E rușinos să consideri salvarea de la retrogradare un obiectiv, dar în situația în care ne aflăm trebuie să facem tot posibilul să îl realizăm"
Adrian Szabo, antrenor FC Brașov

4 puncteîn 4 meciuri a bifat Brașovul de la revenirea lui Szabo la echipă: 0-1 la Iași, 1-2 cu Rapid, 1-0 la Craiova și 2-2 cu CFR

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează