FOTBAL  »  Superliga  »  CUPE EUROPENE

Afară din Europa? UEFA a amendat trei cluburi importante din Liga 1 și le amenință cu excluderea din cupele europene

Articol de GSP - Publicat joi, 17 decembrie 2015 10:24

Astra, ASA Tg. Mureș și FC Botoșani au fost amendate de UEFA din cauza datoriilor și riscă să nu participe în cupele europene.

Corpul financiar de control al cluburilor, din cadrul UEFA, a constatat că cele trei formații din România au acumulat datorii către alte echipe, angajați și autorități, în perioada 30 iunie - 30 septembrie.

Cele trei cluburi au fost amendate și trebuie ca pînă la 31 ianuarie 2016 să demonstreze că și-au plătit datoriile. Dacă vor eșua, cele trei formații nu vor putea participa la prima ediție a cupelor europene la care se vor califica, în următorii trei ani, potrivit site-ului UEFA. 

Astra a primit o amendă de 80.000 de euro, ASA a fost sancționată cu 50.000 de euro, iar FC Botoșani a fost amendată cu 15.000 de euro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
bdgeorge
bdgeorge  •  17 Decembrie 2015, 17:53

hai ca incet dar sigur sa joci in play-off nu mai inseamna nimic doar pozitia..a sa joace in Europa echipe din play-out...

grandetorito
grandetorito  •  17 Decembrie 2015, 16:59

Cea mai mare satisfactie o am cind vad pe ASA ca se duce acolo unde le e locul: La dracu! Anul trecut, in frunte cu mizeria de Muresan si *** N'Doye se vedeau campioni si liderii Europei. Unde sunt acum toti marii fortbalisti de acolo: Bumba, M.Constantin, Voiculet?!?! Eram convins ca se vor stinge precum luminarile din cimitir... ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  17 Decembrie 2015, 14:35
Postat de John Milne pe 17 Decembrie 2015, 14:08

dinamo Rusinea si Hoata Romania a fost aruncata afara din Eoropa civilizata . UEFA nu are nevoie de hoti sekuristi .

Vezi sa nu incerce sa dea astia de tine care tot ii mananci *** tot timpul ! Sa vedem cum explici *** fara analize ?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează