FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Aici s-a rupt totul la Dinamo! » Miriuță a izbucnit la TV: "Mi s-a știrbit din autoritate! Știți ce ziceau jucătorii?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 decembrie 2017 21:27

Vasile Miriuță consideră că nu mai este respectat de jucătorii lui Dinamo după ce conducerea a negociat cu Claudiu Niculescu.

"După toate discuțiile mi s-a luat din autoritate. Păi, ce ziceau jucătorii că Miriuță vine și zice ce să se facă, dar el e dat afară.

Norocul meu că am parte de fotbaliști cu mare caracter, ca Filip, Anton, Nedelcearu, ce mai, sunt toți jucători care mi-au dat și-mi dau respectul de care am nevoie. Au strâns rândurile când a fost cazul", a spus Miriuță la TV Digi Sport.

Dinamo luptă pentru un loc în play-off, dar e la 4 puncte în spatele ultimei poziții care asigură participarea în primele 6 echipe.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (41)
mosvasile
mosvasile  •  02 Decembrie 2017, 17:52

Ba,asta are un obraz gros de tot!Om cu doua fetze!Mai are tupeu sa zica de Filip si de Nedelcearu,dupa ce a fost complice la inscenarea aia mizerabila cu" betia" de la Piatra Neamt,in care au fost "bagati in fata" chiar...Filip si Nedelcearu!Da baietii au caracter,dar Miriuta nu are!El a incercat sa se salveze de furia galeriei dinamoviste dupa acel 0-4 cu Viitorul-de pe teren propriu-aruncand in gura "presei sportive" diversiunea aia cu betia de la Piatra Neamt!Vezi doamne ca de aia a fost umilita Dinamo in meciul cu Viitorul,pentru ca cativa fotbalisti au satat la o bere-si la un meci la tv-in urma cu...o saptamana,nu pentru ca el nu este...om!

chris_bu67
chris_bu67  •  02 Decembrie 2017, 16:56
Postat de khal_37 pe 02 Decembrie 2017, 12:45

Jucatori de mare caracter???? Niste betivi notorii si refuzati de prin Spania...

tu vorbești,sfântule?

khal_37
khal_37  •  02 Decembrie 2017, 12:45

Jucatori de mare caracter???? Niste betivi notorii si refuzati de prin Spania...

Vezi toate comentariile (41)
Comentează