FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Air-Paszkany

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 iunie 2008 00:00

Finanţatorul lui CFR Cluj vrea titlul şi la baschet. Omul de afaceri intenţionează să cumpere formaţia clujeană din Divizia B, BC Gladiator.

Arpad Paszkany vrea ca în doi ani să aducă în Ardeal şi titlul la baschet. Finanţatorul lui CFR pare decis să se implice la echipa clujeană, BC Gladiator. Clu­bul care activează în Divizia B a fost în­fi­inţat de fostul in­ter­na­ţio­nal ro­mân Bruno Roschnafsky, în mo­­men­­tul retragerii sale din ac­ti­vi­ta­te.

Dacă la fotbal Paszkany a cîşti­gat titlul după 7 ani, la baschet omul de afaceri clujean îşi doreşte un succes mult mai repede: titlul în doi ani! Şeful lui CFR vrea să pro­mo­veze în sezonul viitor, iar apoi să su­pra­liciteze pe piaţa salariilor din bas­­che­tul intern, pentru a forma o echi­­pă redutabilă. Una din­tre am­bi­ţiile pa­tronului “vi­şi­ni­i­lor” este şi ace­ea de a contesta domi­naţia to­ta­lă a lui Asesoft, ploieş­te­nii cîştigînd ul­ti­me­le 5 camp­io­na­te în România.

“De la CFR la naţională”

După ce a cucerit eventul cu CFR Cluj, căpitanul “feroviarilor”, Ri­car­do Cadu, speră să repete per­for­man­ţa şi în sezonul următor, pen­tru a juca alături de Ronaldo şi Quaresma la Campionatul Mondial. “Dacă voi continua cu trofeele la echi­pa mea de club, poate la ur­mă­to­rul turneu final voi fi şi eu lîngă Cris­tiano Ronaldo, Quaresma sau Si­mao. Oricum, acum la Euro, sînt si­gur că Portugalia va ieşi campioană”, a spus Cadu.

500 de mii de euro a fost bugetul vicecampioanei “U” Mobitelco în sezonul recent încheiat.

375 de mii de euro este salariul lui Peralta la CFR.

Captura lui Anca

Atacantul Adrian Anca se re­la­xea­­ză în vacanţă la pescuit. Ieri, “Ca­­ni­ggia” din Gruia a prins un crap de 13 kilograme. “Am fost la un lac de lîngă Ineu. Am stat 2 zile şi am prins 50-60 de kilograme de peş­­te. Cea mai mare captură a fost un crap frumos de vreo 13 ki­lo­gra­me”, a spus Anca. Referitor la ca­rie­ra fotbalistică atacantul nu a luat încă o decizie. “Am sistat orice dis­­cu­ţii cu cei din Cipru. Nu mai dau ba­­nii care i-au promis la prima ofer­tă. Poa­­te mă retrag, poate rămîn la CFR”, a mai spus Anca.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
 •  08 Iunie 2008, 12:14

asearpy,dalemooe,la tati fecalistii si la tate potcoavele ruginite din catunu moina.

 •  08 Iunie 2008, 11:25

Pt inceput ar putea sa-i transfere la echipa de baschet pe Ruiz si Fabbiani.Cred ca acolo s-ar descurca mai bine cu gabaritul lor decat la fotbal.

 •  08 Iunie 2008, 11:18

Ungure, nu te pune cu AseSoft! Ramai la fotbalul ala mafiot pe care l-ai cumparat sezonul asta! N-avem nevoie de manarii si la baschet! :|

Vezi toate comentariile (9)
Comentează