FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA A CERUT, SELECŢIONERUL A DAT

Ajutor de la Piţi

Articol de - Publicat sambata, 02 februarie 2008 00:00

Steliştii selecţionaţi la "naţională" în vederea amicalului cu Israel vor mai rămîne în Cipru o zi pentru a juca în amicalul cu Budejovice

Steaua are 5 jucători chemaţi la echipa naţională pentru meciul amical cu Israel, programat miercuri, pe 6 februarie. Ei trebuiau să se prezinte la reunire mîine, însă Steaua i-a solicitat lui Piţurcă să-i mai lase fotbaliştii sub comanda lui Lăcătuş încă 24 de ore.

În prima fază, selecţionerul a refuzat, însă după ce a discutat cu Gigi Becali, a fost de acord ca steliştii să vină direct în Israel luni după-amiază. Lăcătuş a ţinut cu tot dinadinsul să-i mai aibă la dispoziţie încă o zi tocmai pentru a-i putea folosi şi în amicalul de duminică, atunci cînd Steaua va juca împotriva cehilor de la Budejovice. Va fi şi ultimul meci de verificare din stagiul din Cipru în care Fiara va avea posibilitatea de a trimite pe teren un prim "11" care să fie cît mai aproape de ceea ce îşi doreşte pentru partidele oficiale.

Internaţionalii roş-albaştrilor vor pleca din Cipru luni la prînz, cu avionul, şi vor face joncţiunea în Israel cu restul lotului convocat de Piţurcă.

Piţurcă a convocat 5 roş-albaştri pentru amicalul cu Israel, Steaua fiind cea mai bine reprezentată echipă din Liga 1

CIFRĂ
8 stelişti sînt convocaţi săptămîna viitoare la loturi: Neşu, Goian, Ov. Petre, Nicoliţă şi Dică la seniorii României, Ninu şi Bicfalvi la tineret, Emeghara la "naţionala" Nigeriei, participantă la Cupa Africii

Zapata nu mai pleacă
Al 9-lea jucător din Ghencea care trebuia să plece săptămîna viitoare pentru a fi prezent la reunirea echipei naţionale a ţării lui e Robinson Zapata. Portarul a fost însă anunţat în ultimul moment de selecţionerul Columbiei că nu va mai conta pe el la meciul amical cu Uruguay, programat miercuri.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
 •  02 Februarie 2008, 11:07

ma boule,cu 5-6 jucatori de la steaua in permanenta s-a defilat in preliminarii,ca ateaua a mers mai slab asta nu inseamana ca nu au valoare,tot steaua are jucatorii de clasa din campionat asa ca mars javra la mata

 •  02 Februarie 2008, 09:56

bah prostalanule! mai bine nu ai mai manca la k@k@t! da-ti o palma si trezeste-te idiotule! ce, mai bine sa ia mortciunile de la dinamue sau de la terminatii de crapid? ....da' invidiosi mai sunteti :))) ...lume... Steaua a fost/este/va fi in continuare - cea mai buna echipa romaneasca la toate capitolele... nu aveti decat sa va dati cu capul de pereti invidiosilor! :)))))))))))))

 •  02 Februarie 2008, 09:19

bah nebunule de la ce echipe sa ia mah?de la vaslui,u cluj,de unde?steaua a avut si o sa aiba in continuare jucatori de valoare k sa ii dea la nationala;)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează