FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Al treilea antrenor care se oferă să vină la FCSB în locul lui Reghe: "Sunt pregătit! Știu clar ce trebuie să fac la echipă"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 mai 2017 14:03

Laurențiu Reghecampf ar urma să o părăsească pe FCSB la finalul acestui sezon, fiind dorit în țările arabe.

Gigi Becali caută înlocuitor, iar pe lista celor de la FCSB se află și Ilie Stan, fost antrenor la echipa roș-albastră între octombrie 2011 și martie 2012. Liber de contract, Stan a vorbit despre posibilitatea de a reveni la echipa lui Becali.

"Cred că Gigi va fi abil și va pune un antrenor care să continue munca la Steaua. Pentru că e o echipă nouă. Și e clar că mai trebuie jucători, mai ales fundași centrali. Poate și un mijlocaș central, care să joace în spatele vârfurilor.

Eu acum sunt mult mai pregătit față de perioada când am antrenat la Steaua. Acum depinde de cei care decid acolo. Eu am avut o relație foarte bună cu Gigi. El și acum mai e supărat pe mine că am plecat. Eu mi-aș dori foarte mult să revin. Suporterii m-au apreciat foarte mult.

Situația de atunci de la Steaua a fost asemănătoare cu ce se întâmplă acum la Dinamo, când a revenit entuziasmul. Mie nu mi-ar fi greu să lucrez cu Gigi, pentru că aș ști clar ce să fac", a spus Ilie Stan la TV Dolce Sport.

Stan, 49 de ani, a mai antrenat FCM Târgoviște, Gloria Buzău, Victoria Brănești, CS Mioveni, Chiajna, FC Vaslui, FC Brașov, Zakho, Farul, Al Shamal și ASA Tg. Mureș.

În ultimele zile, Nicolae Dică și Edward Iordănescu au anunțat și ei că ar fi dispuși să vină la FCSB.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (10)
dorins
dorins  •  04 Mai 2017, 20:05

3 ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

371882639685122
Rick Zamfir  •  04 Mai 2017, 16:52

Îmi spui si mie ce performante are Contra, de este cu trei clase peste Petrescu?

steaua.libera
steaua.libera  •  04 Mai 2017, 15:57
Postat de spinoza pe 04 Mai 2017, 15:34

Dan Petrescu vine! Nu va mai faceti planuri. Deja au fost o runda de discutii!

Au fost o runda?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează