FOTBAL  »  Superliga  »  DILEMĂ

Alba-neagra!

Articol de - Publicat marti, 05 februarie 2008 00:00

Dinamoviştii au de ales în ofensivă dintre argentinianul Osvaldo Miranda şi două vîrfuri de la Steaua Roşie Belgrad. Un atacant puternic, imbatabil în jocul aerian. Asta îşi doresc dinamoviştii după plecarea lui Claudiu Niculescu la Duisburg. Pe lîngă Osvaldo Miranda, "cîinii" mai monitorizează şi două vîrfuri de la Steaua Roşie Belgrad.

Ecuadorianul Franklin Salas (26 de ani) şi africanul Misdongarde Betoligar (22 de ani), originar din Ciad, se află şi ei pe lista roş-albilor. Oficialii campioanei au făcut deja demersurile către sîrbi, unde s-au interesat de preţul de transfer al celor doi. Preferat ar fi Betoligar, care are 1,90 metri, fiind un atacant masiv, de careu, exact ce îşi doresc Borcea şi compania. Salas măsoară numai 1,67 metri, el fiind folosit mai mult în spatele vîrfurilor la Steaua Roşie.

Dinamoviştii mai aşteaptă un răspuns şi din partea lui Osvaldo Miranda (Gimnasia de Jujuy). Argentinianul de 23 de ani şi-a dat acordul să vină în Ştefan cel Mare, numai că este deţinut în coproprietate de alte două grupări, care nu se înţeleg asupra împărţirii milionului de euro pe care îl oferă Dinamo pentru Miranda! Sud-americanul le transmisese aseară "cîinilor" că va sosi direct în cantonamentul din Antalya în cazul în care cluburile se înţeleg în privinţa transferului său.


Ultimele noutăţi din cantonament
- Cristi Borcea va pleca joi în Antalya, alături de ceilalţi şefi dinamovişti, iar pînă atunci preşedintele executiv al "cîinilor" îşi doreşte să pună punct campaniei de achiziţii.
- Dinamoviştii nu au scăpat de antrenamentele dure din Larnaca. Şi în Antalya, jucătorii sînt întinşi la maximum de preparatorii fizici Marco Oneto şi Constantin Niculae.
- Cătălin Munteanu a spus ieri: "E o perioadă grea, pe care însă trebuie să o trecem cu bine. Ne aşteaptă meciuri dificile. Sîntem nerăbdători să înceapă sezonul pentru că vrem să demonstrăm că nu merităm poziţia din clasament".
- Atacantul Marius Alexe (17 ani), de la Dinamo II, a fost promovat la prima echipă, Ţălnar avînd mare încredere în calităţile puştiului. "Sper să demonstrez că am valoare să rămîn aici. O să mă pregătesc cît pot eu de bine", a zis internaţionalul de tineret.
- Zîmbetele nu lipsesc în cantonamentul din Antalya. La antrenamentul de ieri, Andrei Mărgăritescu a reuşit un gol splendid, printr-un şut plasat. "Nu ştiam că eşti atît de tehnic, parcă ai fi Ronaldinho", s-au amuzat colegii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  05 Februarie 2008, 17:51

bah borcea si turcu numa jucatori din aia de mana a doua ,,aducetzi si voi ceva atcant de 2-3 miloiaone un fundas de 1 milion si se rezolva nu expiratzi idn astia plm

 •  05 Februarie 2008, 12:33

Cum sa-ti aduca Miranda aminte de Dudu , mey , boschetarule ? L-ai vazut vreodata pe Miranda jucand ? Aurolacule , baga capul in ghena din care l-ai scos

 •  05 Februarie 2008, 12:15

Miranda imi aduce aminte de Dudu.....sa fie intr-un ceas bun

Vezi toate comentariile (6)
Comentează