FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Albin i-a cucerit deja pe fanii lui Dinamo » Mesajul uruguayanului înainte de a ajunge sub comanda lui Contra: "Câine până la moarte"

Articol de GSP - Publicat joi, 13 iulie 2017 21:35

Juan Albin (30 de ani) va ajunge în această noapte în România, după ce a fost împrumutat pentru un sezon de Veracruz la Dinamo. Uruguayanul i-a impresionat deja pe fanii "câinilor" cu un mesaj special.

"Salutare, prieteni! Mă pregătesc pentru ce mă va aştepta săptămâna viitoare; am aşteptări mari, sunt mulţumit de această mutare şi de faptul că voi juca într-o echipă bună, mare, aşa cum e Dinamo Bucureşti.

Sunt mulţumit, fericit că voi reveni la cel mai înalt nivel, că pot câştiga titlul. Asta îmi doresc cel mai mult, atât eu, cât şi restul lumii. Ne vom întâlni în curând, câine până la moarte!", a fost mesajul mijlocașului.

1.500.000 €e cota de transfer a lui Albin, conform transfermarkt.de

Citește și: Dinamo pregătește noul transfer: "Diseară vine în România și mâine face vizita medicală"

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (37)
zecs93
zecs93  •  14 Iulie 2017, 06:31

Astea trec repede peste celelalte nume transferate, eu zic sa-si arunce ochii si privirile alea de *** spre transferurile salomao si nascimento, astea fac pariu ca vor fi surprize, cu grecu katskias am dubii, mai ales ca grecii nu prea au avut sare si piper la noi in campionat !!! Dar Albin pe departe e cel mai tare transfer, e peste toti jucatorii adusi iarna asta de echieple romanesti, o sa vada ei ce le face Albinuta, o sa-i intepe fin !!! :D

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  13 Iulie 2017, 23:29
Postat de kingdom.of.jerusalem pe 13 Iulie 2017, 23:06

E mai bun Pintilica de la fcsbeaua??/

Albin face cat toata echipa de pensionari fcsbucisti!

saviola2_8
saviola2_8  •  13 Iulie 2017, 23:30
Postat de unico_biancorossi pe 13 Iulie 2017, 23:27

weslwy ? nu. un fel de sulejman demollari. dar nu chiar. sulejman a avut 45 de meciuri la nationala, la Dinamo a avut vreo 35 de goluri in vreo 100 de partide. repet, in romania, wesley a fost comparabil cu demollari. oricum, alvaro pereira e de departe cel mai bun stranier ever. inca ceva, pai tie ti-a ramas wesley snipes asta in minte pentru ca e jucator de atac..)) dar alvaro era un fundas exceptional. de clasa mondiala cum am zis. stii bine unde, ce si cum a jucat ulterior plecarii de la cfr ! nu degeaba era cotat la 17,5 mil euro, ca fundas ! in fine. cat despre Dinamo, iti raspund aici, la un alt post al tau, ca sa comprim : Dinamo e favorita 3, si atat. nu are lotul complet, ca rezerve, am explicat mai jos, cu cifre si argumente. sigur, multe se pot schimba, drumul spre titlu e lung. deocamdata, ca mie imi plac cifrele, cele oficiale sunt cele aratate de mine.)

da, n-a avut niciodata cota lui albin de ex, sau a altora, dar wesley la noi in campionat a jucat fenomenal, asta e adevarul noi fanii ramanem cu memoria, cu cifrele lor dar in princippal cu impresia lasata de ei, pe teren nu joaca cota:) wesley a fosrt de dparte cel mai bun, facea sispectacol si golgheter pur sange. De fundasi nu mai zis, eu nu cred clbin a lasat i impresia mai buna in romania decat spre exemplu zukala, sau varela, chiar daca cei doi n-au fost cotnati niciodata la 8 bulioane:) nici macar impreuna:)

Vezi toate comentariile (37)
Comentează