FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

EXCLUSIV Alexandru Chipciu nu îngroapă securea războiului » Ce decizie a luat mijlocașul lui U Cluj, după ce a fost sancționat cu 5.000 de lei pentru că i-a jignit pe fanii Stelei

Alexandru Chipciu, mijlocaș U Cluj
Alexandru Chipciu, mijlocaș U Cluj

Articol de - Publicat luni, 06 noiembrie 2023 22:08 / Actualizat luni, 06 noiembrie 2023 23:03

Alexandru Chipciu (34 de ani), mijlocașul celor de la Universitatea Cluj, a hotărât să dea în judecată CSA Steaua, pentru că fanii echipei roș-albastre l-au jignit pe fostul jucător de la FCSB în timpul meciului din grupele Cupei, scor 3-1 pentru ardeleni. 

Pe 28 septembrie, Steaua a fost învinsă de U Cluj în Cupa României, 1-3, chiar pe Ghencea. În timpul meciului, Alexandru Chipciu, fost jucător la FCSB, a fost înjurat de ultrașii din Peluza Sud Steaua. „Chipciu, sclavul lui Gigi!” și „Chipciu, tu la Steaua nu ai jucat!” s-a scandat din peluza roș-albastră.

Burcă, atac nemilos la arbitraj: „Scandalos! Trebuia să câștigăm”
UTA - Dinamo 2-1
Burcă, atac nemilos la arbitraj: „Scandalos! Trebuia să câștigăm”

La conferința de presă de la finalul meciului, Alexandru Chipciu nu a rămas dator și le-a răspuns cu aceeași monedă fanilor Stelei. 

„Dacă asta e Steaua, am luat-o razna, să îmi bag piciorul! Dacă eram copil, nu mai țineam cu Steaua. Dacă asta e Steaua, Doamne!.. Cum Steaua? Cu echipamentul ăla «fake» (n.r. - fals, în limba engleză)? Bătaie de joc în țara asta! Nu mă interesează, ei sunt sclavii Armatei! Eu am câștigat ceva măcar la viața mea”, a „tunat” Chipciu

Steliștii au făcut plângere pe numele lui Chipciu la Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal, care a anunțat luni că l-a sancționat pe acesta cu suma de 5.000 de lei. 

Alexandru Chipciu dă și el în judecată Peluza Sud Steaua

Alexandru Chipciu nu renunță însă la războiul cu fanii Stelei. Din informațiile GSP, Chipciu se va adresa și el Comisiei de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal. 

Fotbalistul cu 47 de selecții în naționala României vrea să dea în judecată clubul roș-albastru, aducând în prim plan scandările pe care fanii din Ghencea le-au adresat la adresa acestuia. 

Contactat de GSP, Alexandru Chipciu nu a dorit să comenteze decizia luată luni de Comisia de Etică, prin care a fost sancționat cu 5.000 de lei, dar a confirmat că va acționa în instanță CSA Steaua. 

VIDEO. Alex Chipciu a răbufnit la adresa CSA: „Dacă asta e Steaua, am luat-o razna, dacă era așa când eram copil, nu mai țineam cu ei”

Citește și: 

Rapid, „transfer” de ultim moment » Fostul jucător de la FCSB a semnat

Prima reacție a lui MM Stoica după FCSB - Rapid 1-2: „Am un singur regret”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
paolo12
paolo12  •  07 Noiembrie 2023, 09:41
Postat de lefter_popescu pe 06 Noiembrie 2023, 23:50

Doar 5000 lei și fata vreo 5-6 etape pe tusa ? Comisia pare sa nu fie comisie. Acest flăcău nu se afla la prima abatere. Il face de ras pe Panait Istrati , cel cu doar 4 clase dar care inca este cel mai cautat si citit scriitor roman din Europa. Ceva au in comun cei doi...orasul Braila. Parafrazandu-l pe Caragiale : " Cap are , minte ce-i mai trebuie !"

Piei, Satana!

costeltudor
costeltudor  •  07 Noiembrie 2023, 06:24

Încă o dovada ( dacă mai era nevoie ) ca acest specimen ( chipciu ) NU are caracter !

johny2003
johny2003  •  06 Noiembrie 2023, 23:55

Ha,ha, ha...Chipciu il da in judecata pe talpan si cistiga! Tare asta! Juristul e bun de plata!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează