FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Alibec e lăudat de toată lumea! Un coechipier îl dă de gol: "Muncește foarte bine și vorbește foarte puțin"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 ianuarie 2018 13:27

Denis Alibec a fost lăudat pentru atitudinea sa din ultima vreme de Ilie Dumitrescu și Gigi Becali, iar astăzi a venit rândul lui Junior Morais să dezvăluie cum se prezintă coechipierul său în cantonamentul din Antalya.

"Denis a jucat foarte puţin în ultimele şase luni, însă s-a gândit foarte bine la ce s-a întâmplat. L-am văzut zilele astea, munceşte foarte bine, vorbeşte foarte puţin. Mă bucur pentru el şi sper să ne ajute cât mai mult", a declarat Morais în cadrul unei conferințe de presă.

Fundașul brazilian a vorbit și despre fostul său coleg de la FCSB și Astra, William de Amorim, care a ales să meargă împrumut în Turcia, la Kayserispor: "A jucat mult în România, a făcut performanţă la Astra. Și aici (n.r. la FCSB) a început bine, însă apoi a căzut şi a fost greu pentru el. Mă bucur că a plecat acolo, la Şumudică, îi doresc să facă performanţă, să ajungă să joace ca înainte".

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează