FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Alibec în mare pericol! Ce riscă atacantul FCSB în meciul cu CFR

"Centralul" Cojocaru l-a eliminat pe Alibec după două "galbene" luate în interval de 6 minute

Articol de - Publicat vineri, 14 aprilie 2017 00:00

Dacă va lua cartonaș galben în meciul de luni seară de la Cluj, Denis va absenta la partida decisivă cu Viitorul, care în mare măsură va decide noua campioană.

Băgat în ședință de Marius Șumudică, dar și de Laurențiu Reghecampf, Denis Alibec tot nu se poate controla în timpul meciurilor.

Face faulturi inutile, se ceartă cu arbitrii sau cu adversarii, iar de fiecare dată pleacă la cabine cu un cartonaș galben în buzunar! Dacă atacantul va continua cu același comportament și la meciul de luni seară, cu CFR, va avea probleme mari.

Considerat unul dintre cei mai buni atacanți, în cele cinci etape care au trecut din acest play-off, Denis a încasat deja trei cartonașe galbene, cu CFR Cluj, Dinamo și CSU Craiova!

Dacă în Gruia se va întâmpla din nou asta și va fi avertizat, va lipsi în derby-ul de etapa viitoare, chiar cu Viitorul, principala contracandidată în lupta pentru titlul de campioană.

"Alibec pune foarte mult suflet. Se exteriorizează, iar asta deranjează. Şi eu am avut probleme cu el, dar am ştiut să-l controlez. Într-un an şi jumătate cu mine a luat doar un roşu. El trebuie să înţeleagă că fotbalul românesc are nevoie de el şi trebuie să se potolească", spune Șumudică.

Denis a fost eliminat chiar în primul meci al său în tricoul FCSB-ului, tot la Cluj, cu CFR. După acel joc, Laurențiu Reghecampf a ieșit public într-o conferință de presă și-a pus tunurile pe arbitrii din România: "Mi se pare că Denis e un pic vânat, mai ales că i s-a făcut reclamă proastă. Dăm cartonașe galbene întruna! Cred că trebuie să avem mai multă înțelegere, iar în momentul când se iau decizii, arbitrii trebuie să se gândească de două ori!"

2,50a fost cota caselor de pariuri ca Alibec să primească un cartonaș galben în meciul din etapa precedentă cu CSU Craiova, lucru care s-a și întâmplat

14avertismente a primit Alibec în actualul sezon competițional: 12 cartonașe galbene și 2 roșii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  14 Aprilie 2017, 17:11
Postat de adianghelescu pe 14 Aprilie 2017, 16:06

stati linistit are grija bricheta sa delege un baiat de baiat in tricou rosu albastru la cluj si poate aliberbec sa dea si cu pumnul ca tot nu ia cartonas

poate faceti voi ,vreo omenie,ca sunteti obisnuiti cu d astea,sa nu uitam meciurile cu cfr ,ca sa nu luam noi titlul

adianghelescu
adianghelescu  •  14 Aprilie 2017, 16:06

stati linistit are grija bricheta sa delege un baiat de baiat in tricou rosu albastru la cluj si poate aliberbec sa dea si cu pumnul ca tot nu ia cartonas

andyandrei2015
andyandrei2015  •  14 Aprilie 2017, 15:32
Postat de timm pe 14 Aprilie 2017, 11:32

De retinut : S.C. F.C. Fcsb Mogosoaia S.A., culori : galben/albastru, sediul social : com. Mogosoaia...restul e can can ieftin.

***,prostule,de retinut pentru toti,cohotarla timm,porecla sa este proasta satului sau prostea !alibec da un gol,si apoi il baga pe bizon in repriza 2 a ,sa nbuneasca haterii

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează