FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 1-0

Alibec recunoaşte că a jucat slab în prima repriză cu Dinamo » Motivul pentru care evoluţiile sale sunt mai bune în cupele europene

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 septembrie 2017 23:13

Denis Alibec a recunoscut că jocul său nu a fost strălucit în prima parte a meciului câştigat de FCSB cu Dinamo (1-0, Momcilovici 31), iar din acest motiv Nicolae Dică a decis să-l schimbe la pauză.

"Chiar nu cred că ne-au pus probleme. Ocazii mari n-au avut. E o victorie meritată. Îmi pare rău pentru Budi (n.r. Budescu) că a ratat, nu-mi venea să cred. Eu am jucat slab, asta e.

Nu prea sunt în formă, dar o să muncesc în continuare. Sunt supărat că nu mai reuşesc să marchez, dar o să încerc să-mi revin", a spus Alibec la finalul meciului, la TV Telekom Sport.

Atacantul a explicat că evoluţiile sale sunt mai bune în cupele europene datorită stilului de joc al echipelor adverse: 

"În Europa sunt mai multe spaţii şi mă avantajează mai mult. Aici toate echipele se apără cu noi şi joacă minge lungă".

FCSB a câștigat la limită derby-ul cu Dinamo, scor 1-0, într-un meci contând pentru etapa a 12-a din Liga 1 (detalii AICI).

  • Unicul gol al partidei a fost reușit în prima repriză de Momcilovici, care a profitat de o eroare uriașă de marcaj a lui Filip
  • Budescu a ratat un penalty spre final, dar dinamoviștii nu au găsit resurse pentru a egala.

Citeşte şi: Becali recidivează! Schimbarea ordonată la pauza derby-ului cu Dinamo » E al 15-lea meci în care FCSB face o modificare după 45 de minute

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
960317577335949
Andrei Dorin  •  25 Septembrie 2017, 13:32

Cere mingea dar nu o intâmpină , nu se demarcă, e static si cu spatele la poartă-nu ştie poziția coechipierilor, sare mingea din el ca din gard, nu dispus la efort -doar la "ciupeli"...Şutează la intâmplare -nu e concentrat !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează