FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Alt război Steaua-Dinamo! Gigi Becali a pus ochii pe încă un jucător din Liga 1, Negoiță încearcă să-l deturneze

Articol de - Publicat joi, 28 mai 2015 00:00

Nume-surpriză pe lista de achiziţii a patronului Stelei: Marian Constantinescu. Mijlocaşul Braşovului, în ciuda vîrstei, va împlini 34 de ani în august, a devenit o ţintă pentru Gigi Becali.

Acesta a fost încîntat de evoluţiile lui din acest sezon, în care a marcat 11 goluri şi a oferit 4 pase de gol. Nu doar Steaua îl doreşte, ci şi Dinamo, numai că, mai ales în cazul trupei din Ştefan cel Mare, salariul solicitat de jucător reprezintă principalul impediment. Cum Dinamo n-a ieşit ieri din insolvenţă, va trebui să-şi regîndească serios bugetul.

Surse din anturajul lui Constantinescu susţin că fotbalistul este încîntat de interesul granzilor bucureşteni şi va semna cu echipa care îi va da cel mai mare salariu: "Marin se simte mîndru că e dorit de Steaua şi Dinamo, dar a spus clar că se gîndeşte la singuranţa familiei sale şi că alegerea o va face în funcţie de oferta pe care o va primi. El mai e în discuţii cu două echipe din Liga 1 şi cu o nou-promovată. Oricum, pînă săptămîna viitoare va decide cu cine semnează".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
453138664847697
Ciocan Andrei  •  28 Mai 2015, 17:20
Postat de randoom_._ pe 28 Mai 2015, 13:26

elhamed ar fi bine de ar veni la Steaua. oricum,bine ca ajunge dinamo sa "verifice" pentru noi jucatori inainte de a-i cumpara.

Elhamed si Bunoza la FCSB??:)))))Poate in visele voastre umede

vasy86le
vasy86le  •  28 Mai 2015, 15:10
Postat de randoom_._ pe 28 Mai 2015, 13:26

elhamed ar fi bine de ar veni la Steaua. oricum,bine ca ajunge dinamo sa "verifice" pentru noi jucatori inainte de a-i cumpara.

O sa-l vedeti voi pe elhamed la fcsb, cand o zbura porcul.

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  28 Mai 2015, 13:37

Sa nu uitam ca dinamo l-a antamat deja pe Fabian Himcinschi. Atacantul de 21 de ani care a evoluat pentru CSM Râmnicu Vâlcea în acest sezon, dar care are cifre nu foarte convingătoare: 11 meciuri şi 3 goluri marcate pentru gruparea din liga a doua, a devenit liber de contract în această vară şi nu a primit ofertă de prelungire după evoluţiile modeste.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează