FOTBAL  »  Superliga  »  BÖLÖNI TESTEAZĂ NERVII ACŢIONARILOR RAPIDIŞTI

Alte pretenţii!

Articol de - Publicat sambata, 24 mai 2008 00:00

Loţi pune acum condiţii suplimentare: vrea să fie manager, iar echipa să fie antrenată de cuplul Sabău-Rada.

Bölöni nu vrea să antreneze Rapidul, ci vizează alt post! Cea mai recentă solicitare a lui în negocierile cu Fathi Taher a fost să i se încredinţeze poziţia de manager, din care să coordoneze toată aspectele tehnice ale clu­bului. Iar echipa să fie condusă de Ioan Ovidiu Sabău (foto), ca “prin­cipal”, ajutat de Marian Rada!

Surse autorizate susţin că şefii Rapidului sînt descumpăniţi de stilul lui Bölöni: “Cînd credem că nimic nu mai poate interveni şi că vom bate palma, inventează alte condiţii şi ne dă peste cap! Ne dă impresia că nu vrea să vină la Rapid şi că evită să o spună direct”.

Acum, problema lui Taher este că Sabău cere în jur de 500.000 de euro pe an, sumă care s-ar adăuga celor aproape 3 milioane de euro promise lui Boloni. Acesta, la rîndul său, vrea să vină cu un staff propriu, care să cuprindă minimum 5 persoane. Plus că şi Jean Pădureanu solicită o compensaţie pentru a-l lăsa pe Sabău în Giuleşti!

Totuşi, Taher părea ieri convins că Boloni va antrena Rapidul: “Am zis acum cîteva zile că Loţi e 99 la sută al nostru, dar acum a mai rămas de rezolvat doar în proporţie de 0,01 la sută, atît! Mai sînt de clarificat doar unele clauze”. La cererea iordanianului, Constantin Zotta pleacă azi în Emirate, pentru o nouă rundă de discuţii cu Boloni. Vicele Alexandru Bunea a anunţat că tehnicianul are timp pînă joia viitoare să semneze contractul.

Cerut şi de Lens

Negocierile finale dintre Rapid şi Boloni coincid cu o nouă ofertă pe adresa antrenorului! Potrivit L’Equipe, antrenorul român e dorit de Lens, retrogradată la finele sezonului trecut în liga a doua franceză. Cu un buget anual de 25 de milioane de euro, echipa din Hexagon l-ar vrea pe Loţi ca să revină imediat în Ligue 1.

“Taher a zis că ne-am înţeles? Înseamnă că aşa e, de ce mă mai întrebaţi pe mine? Acum vreau un concediu, să-mi limpezesc gîndurile”
Loţi Boloni antrenor

“Boloni mi-a zis să nu ne grăbim, nici n-ar avea rost, pentru că reunirea echipei e abia pe 9 iunie, iar jucătorii sînt şi ei în vacanţă pînă atunci”
Fathi Taher acţionar Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
 •  24 Mai 2008, 21:12

io as lasa echipa asa cum e,cu rada antrenor si as porni neintarziat constructia noului stadion...asta e prioritatea noastra,nu antrenor cat 10% din valoarea stadionului.

 •  24 Mai 2008, 20:03

Boloni nu vine la "Rapid" !

 •  24 Mai 2008, 18:09

Marius Constatin du-te la CFR ca la Rapid inca e amatorism! Acolo ai sansa sa ajungi in Liga Campionilor , Nationala si un contract afara!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează