FOTBAL  »  Superliga  »  ARCADIA CUP

“Am jucat slab”

Articol de - Publicat vineri, 08 februarie 2008 00:00

Jucătorii Farului au recunoscut la finalul partidei cu Piotrcovia Ptak  că nu au făcut joc la nivelul aşteptărilor. “Întotdeauna executarea loviturilor de departajare este o loterie, aşa că nu putem fi supăraţi că am pierdut. Trebuie să recunoaştem că am făcut un joc slab azi şi asta ne-a costat pierderea finalei mici. Totuşi, turneul din Antalya a arătat că Farul este o echipă puternică”, a spus George Curcă.

“Farul a făcut meciuri bune în Turcia, cu excepţia finalei mici. E un rezultat neaşteptat, pentru că nu credea nimeni că nişte copii o să ne bată. Vom încerca să învăţăm din greşelile făcute în acest meci”, a adăugat fundaşul Răzvan Farmache.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  09 Februarie 2008, 11:16

si dupa acest meci revine intrebarea: ce atac avem? sunt doar 2 atacanti veritabili in lot. asa ca daca astia se accidenteaza sau ies din forma, B-ul ne mananca. Dar ptr marin e bine ca a scapat de Chigou- atacant solid, cu detenta buna, luptator si apreciat de suporteri.... Si de cand draq vorbeste epava asta de farmache despre sanse, sansa lui e sa nu il bage nimeni in seama iar a suporterilor sa nu mai vedem in teren pe nonvaloarea asta

Vezi toate comentariile (1)
Comentează