FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ando contra Ando :) » Antrenorul lui Dinamo îşi critică jucătorii după ce în urmă cu două săptămâni spunea că e supermulţumit de lotul pe care îl are

Articol de - Publicat sambata, 22 octombrie 2016 00:00

Andone şi-a pus la zis elevii, considerând că au partea lor de vină în ceea ce priveşte rezultatele slabe: "Din păcate au fost câteva transferuri care nu s-au potrivit, că aici a fost jocul mai slab, în apărare. De la mijloc în sus sunt soluţii multe".

Această declaraţie este ciudată având în vedere că "Fălcosul" lăuda lotul acum două săptămâni, comparându-l cu cel pe care l-a avut la dispoziţie Rednic sezonul trecut, când "haita" a jucat finala Cupei României şi a terminat pe locul 4 în Liga 1: "Ca nume, lotul de acum este peste ce a avut la dispoziţie Mircea anul trecut. Am adus trei jucători de echipă naţională, Penedo, la Panama, Nemec joacă pentru Slovacia şi mai e Mahlangu, din naţionala Africii de Sud. Avem fotbalişti de naţională, chiar şi Nistor e printre ei, deci lotul e foarte bun".

Interesant e că achizițiie pentru compartimentul defensiv, Penedo, Romera şi Marici, au fost făcute la cererea lui Andone!

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (3)
duta_dd
duta_dd  •  22 Octombrie 2016, 11:21

andone este un milog neputincios / eram convins ca va spune asta in urma rezultatelor dezastruoase pe care eram convins ca o sa le aibe! DEMISIA!

foresta1
foresta1  •  22 Octombrie 2016, 09:26

Cand vezi ca scaunul pe care stai se clatina, dai vina pe toata lumea, mai putin pe tine. Caracter indoielnic.

ionutstv
ionutstv  •  22 Octombrie 2016, 09:25

Avea dreptate Rednic că o să-l sune la iarnă ca să îi salveze.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează