FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ACS POLI 2-1

Andone a găsit înlocuitorul perfect pentru Anton: "Nu degeaba a debutat la 17 ani" » Jucătorul are o problemă

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 iulie 2016 12:10

Dinamo a învins-o pe ACS Poli, 2-1, grație dublei reușite de Rotariu și se află pe primul loc în Liga 1, după două etape.

În meciul de aseară, Andone l-a titularizat pe Ionuț Șerban, cel care a jucat în locul lui Paul Anton. Deși a fost schimbat după 71 de minute, mijlocașul de 20 de ani fost lăudat de tehnicianul dinamovist. Totuși, Andone spune că jucătorul are nevoie de mai multe meciuri pentru a intra în ritm, mai ales că în sezonul trecut nu fost folosit de Rednic.

"Șerban are o problemă. Anul trecut a jucat foarte puțin și un jucător care nu a avut evoluții constante îi va trebui o perioadă de acomodare. Este un handicap pentru el. Are calitate foarte mare. Nu întâmplător a debutat la 17 ani în divizia A. A jucat la Sportul meciuri și meciuri.

Anul trecut a jucat doar 5 meciuri adunate. Când joci 5 meciuri din 36 e greu să ajungi la forma cea mai bună, dar acum depinde de el. El își dorește și se pregătește bine. Dacă joacă bine el, va ajunge titular", a spus Andone la DigiSport.

5
a fost nota primită de Șerban în meciul de ieri, cea mai mică din echipa lui Dinamo, alături de Mevlja

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  31 Iulie 2016, 18:01

OBSER CA AU MAI APARUT CAINI CARE SUNT DE ACEEASI OPINIE CU MINE..POKEMON GO..SOCIETATEA CU SOCIOS OR..LEAVE..BREXIT ASAP..CA SA NU NE INFUNDAM IN ALT ..FISTIC :)

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  31 Iulie 2016, 17:52

:) E ATAT DE BUN SERBAN ASTA INCAT.. M-AS SCUTI DE EL..IERI DACA SE POATE..NU STIU CUM SELECTIONEAZA ASTIA COPII CARE ZIC EI CA SUNT BUNI DE FOTBAL..DA PE TIMPURILE MELE SE PROCEDA CAM ASA..SE MERGEA IN TOATE SCOLILE DIN ORAS SI SE URMAREAU COPII DE 9-10 ANI LA ORELE DE SPORT SI..DUPA CE TRECEAU PE LISTA POSIBILII JUCATORI.. INTREBAU INVATATOAREA LOR ..CE SITUATIE SCOLARA AU..F INTERESATI DE MATEMATICA..IN SPECIAL...APOI ERAI INTREBAT TU SI PARINTII DACA VREI SA VII.. CEI CARE ERAU CONSIDERATI MAI SPECIALI.. ERAU CHIAR INSISTENT CAUTATI..IN CAZ DE VREUN REFUZ .. O FI FOST BINE..O FI FOST RAU? NU STIU ..INTREB SI EU :))))))))..SERBAN E PUTIN INTARZIAT MINTAL..CA SA O SPUN PE SLEAU

dinamo_fan
dinamo_fan  •  31 Iulie 2016, 17:29
Postat de zecs93 pe 31 Iulie 2016, 15:29

si eu as vrea sa-l vad mai mult pe tarcoveanu, macar pana vine Nistor, Serban ne-a demonstrat ce poate, e un neica-nimeni, habar n-are sa traga un sut pe poarta !!!

Serban nu putea sa demonstreze ce poate in 5 meciuri adunate din calupuri de zeci de minute sezonul trecut si un meci sezonul asta. Cand va juca 15-20 de meciuri atunci putem trage o linie si spune DA, E PRAF sau MERITA O SANSA. Asta e problema la noi, nu avem rabdare cu acesti tineri. Rotariu acum 2-3 sezoane intrat tot asa sporadic si nu facea nimic, abia cand a inceput sa joce meci de meci a inceput sa-si imbunatateasca jocul. Acum e unul din cei mai buni mijlocasi din Ro. E evident ca ai nevoie de incredere, de minute jucate, de dobandirea acestor relatii de joc. La noi dupa un meci gresit toti devin gigi becali si incep sa arunce cu pietre in jucatori. Pe mine m-a deranjat mai mult faptul ca Gnohere la experienta si anii lui a tras singur cu portarul cu dreptul de 2 ori in aut de teren decat de cum a jucat Serban la al 6lea lui meci in ultimii 2 ani...

Vezi toate comentariile (30)
Comentează