FOTBAL  »  Superliga  »  DACIA MIOVENI - CFR CLUJ 0-0

Andone: „Dinamo să bată Steaua pentru a-şi lua revanşa în faţa suporterilor”

Articol de - Publicat sambata, 26 aprilie 2008 00:00

Ioan Andone a vorbit după eşecul cu Mioveni:

„A fost o partidă pe care am controlat-o clar, am avut multe ocazii de a marca, însă din cauza oboselii nu am reuşit. Cu acest punct Dacia se poate salva de la retrogradare. Ei s-au rezumat să joace pe contraatac, şi-au urmărit interesul.

Sunt la 4 puncte de Steaua, ei mai au nevoie de o singură victorie şi cred că o vor obţine cu Buzăul. Obiectivul nostru de acuma este Cupa şi sper să o aducem în Gruia.

A, sîntem doar la 2 puncte? Atunci Dinamo trebuie să bată Steaua ca să-şi salveze sezonul, să îşi ia revanşa în faţa suporterilor.

Rezultatul nu este echitabil, am avut penalty în minutul 1, dacă domnul Balaj ni-l acorda am fi avut un meci uşor.

Am avut un program extrem de dificil”.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (106)
 •  28 Aprilie 2008, 13:35

Cel mai slab campionat din ultimi ani.Jiji cu butoanele(sa recunoastem nici steaua nu e nu stiu cede tare),iar ratatii de la cfr nu sunt in stare sa bata echipe precum ceahlaul,mioveni etc si vor in champions league.Steaua va ajunge si nu va face puncte iar cfr daca ajunge in turul 2 preliminar sa zica merci

 •  28 Aprilie 2008, 09:14

Pai eu sunt clujean si mie rusine cand aud cyvantul CFR sau U Cluj.O echipa din Ardeal din ROmania sa aiba intr-un meci lotul format numai din straini.CFR a condus cu 11 pct deasupra Stelei si tot isi dadea aere Andone.Steaua merita acest campionat!!!Eu tot nu stiu cum acest betziv a ajuns la CFR.Un antrenor s uite cate pct sunt intre ei si Steaua.Tzaranul acela d patron ar trebui sa aduca un antrenor nu un alchoolist si betivanul ar trebui sa isi bada de echipa lui nu de Dinamo sau Steaua!Daca

 •  28 Aprilie 2008, 08:52

Unde o fi vazut asta ca meciul a fost controlat de CFR ? In prima repriza i-au haituit Miovenii ! Cum poti sa ai pretentii la titlu cand nu esti in stare sa bati o echipa care sta la limita pt retrogradare ? Rusine CFR !

Vezi toate comentariile (106)
Comentează
Close