FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone ignoră mesajul categoric transmis de Mutu » Ce a decis antrenorul lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 decembrie 2016 15:14

Ioan Andone a susținut azi o conferință de presă și a anunțat că tot Dan Nistor va fi căpitanul lui Dinamo, chiar dacă la meciul cu Gaz Metan a pus banderola în șort, fiind extrem de criticat după acest gest.

"Nistor va fi căpitan. Am discutat cu el şi mi-a spus că gândul lui era să o aducă la margine. Dar au fost 2-3 faze, mingea nu a ieşit afară şi a uitat de ea. 

Mie îmi place mult Nistor. Eu cred că e unul dintre cei mai buni jucători din România. Dar el joacă bine de când a venit la noi. Poate să joace şi mai bine, dar el este încă un jucător nepregătit. E un jucător care aleargă peste 11,5 kilometri meci de meci. E o presiune mare, nu mai e la Pandurii, aici e altă presiune. El va rămâne căpitan. Sunt patru căpitani la echipă", a spus Andone la conferința de presă.

Citește și: Nistor spune adio banderolei! Mutu anunță noul căpitan al lui Dinamo

  • Meciul Dinamo - ASA Tg. Mureș se va juca sâmbătă, de la ora 20:30 și va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (30)
869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  10 Decembrie 2016, 01:38

Andone are perfectă dreptate!Nistor şi May aleargă cel mai mult la Dinamo.Lazăr mai are de lucrat la faza defensivă.Hanca şi Busuladzici se mişcă mult şi ei.Cel mai static este Nemeč şi apoi portarul! :)

zecs93
zecs93  •  10 Decembrie 2016, 00:33
Postat de conasu_boeru pe 09 Decembrie 2016, 18:03

Nu imi place nimic la acest Nistor ! Imi pare rău dar m-am asteptat la altceva de la acest jucător, dar se pare că nu poate !!!! E mai bun sud-africanul !!! La Dinamo e nevoie de un jucător tehnic gen Cernat sau Eric și nu imi explic de ce nu a fost adus unul din ei ajungând la Voluntari și Gaz Metan !? Nu poți să mergi cu Nedelcearu, Filip, Popescu la infinit cand ei NU sunt la un nivel înalt si nu pot depăsi conditia !!!!! UNDE este acel fundaș austriac care l-am văzut jucând și este peste cei doi fundași centrali romani ?!

pe austriacu ala saracu il da afara, cica cu el se va incepe curatenia de iarna, deja se discuta reziliera contractului, mi-se pare dea dreptu inacceptabil, pai el a jucat doar in meciu cu dinamo 2 si a aratat ca da siguranta apararii ( chiar daca pustii de la dinamo 2 meritau calificarea) din meciu ala, janeczek asta a fost cel mai bun de la noi din echipa mare, nu degeaba a jucat la Mongledbagdach in Germania si pe la Austria Viena in Austria !!!

zecs93
zecs93  •  10 Decembrie 2016, 00:29

Andone, ***a amice, nistor joaca bine de la meci la meci ?? hahahahahahahahahahahahahahahahahaha exact si nedelcearu este pique de la naftalina iar jose romera antonio navarro, pe cand juca in cehia ii erau facute ghetele de sergio ramos de la real madrid, baaaaaa trezireeeeaaaaaaaaaaa, negoitaaaaaaaaaaa tu nu vezi ce bufon ai pe banca ??? ce ***, nu bufon, pardon, ca ala macar e amuzant dar isi revine, ando e pierdut definitiv in timp si spatiu !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close