FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone l-a sfidat pe Mutu » Decizia antrenorului în cazul lui Nistor

Captură TV Dolce Sport
Captură TV Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 decembrie 2016 20:40

Dan Nistor a făcut un gest necugetat în finalul meciului cu Gaz Metan (0-4) când și-a băgat banderola de căpitan în șort. DETALII AICI!

După partidă au curs reacțiile vehemente la adresa lui Nistor și automat s-a pus problema unui nou căpitan. 

Adrian Mutu i-a propus pentru șefia vestiarului pe Dorin Rotariu sau Ionuț Nedelcearu, însă Ioan Andone a luat o cu totul altă decizie la partida din această seară cu ASA Târgu Mureș.

Antrenorul dinamoviștilor l-a lăsat pe bancă pe Dan Nistor și căpitan l-a pus pe Palici, care poartă pentru a doua oară banderola în acest sezon. Palici a mai fost o dată căpitan la Dinamo și în sezonul trecut.

Andone a luat această decizie chiar dacă Nedelcearu, unul dintre cei doi propuși de Mutu, a fost titular. Rotariu a fost doar pe bancă.

Echipa lui Dinamo din meciul cu ASA:

Brănescu – Romera, Nedelcearu, Marici, St. Filip – Mahlangu, Busuladzici, Palici (cpt) – Hanca, Nemec, V. Lazăr
Antrenor: Ioan Andone
Rezerve: Penedo Cano – M. Popescu, D. Rotariu, D. Popa, D. Nistor, Vl. Olteanu, Ceccarelli

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
goldenboy008
goldenboy008  •  11 Decembrie 2016, 01:12

Negoita da-l afara pe Mutu, urgent. sunt din Mures si tin cu Dinamo. O sa distruga Dinamo la fel cum a sapat si Cind era la Tg Mures. Caracter sub zero. Aveti grija ca va sapat din interior. Cum poti compara atitudinile unui afte wait/betiv/drogangiu cu Andone. Scapa de Mutu urgent daca vrei sa fie Ok la Dinamo.

929371553813840
Robin Gene  •  11 Decembrie 2016, 01:07

Ziaristi de 2 bani....Cum poti sa bagi zazanie intre doi oameni individule care ai scris acest articol!!!!???....Cum adica" il sfideaza"!?..Nu puteti sa aveti o atitudine civilizata,de conciliere!?...Voi scrieti aceste randuri pentru prosti,nu pentru oamenii inteligenti!?.

gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  10 Decembrie 2016, 23:29
Postat de respect.pentru.sport pe 10 Decembrie 2016, 21:34

Sa ne uitam ce s-a intamplat pe unde a trecut Mutu. Une e Petrolul? Unde e ASA? La ASA a bagat bete in roate, a scindat echipa si a starnit o revolta impotriva antrenorului ca sa se poate autonumi el. Apoi n-a mai jucat s-a auto-tinut pe banca de rezerve. Nici ca antrenor din umbra nu a facut nimic si apoi a plecat dupa ce a distrus totul.

Hahahahahhahaha. !!! Cat am ras !!! Te cheama respect pentru sport si te deranjeaza la articolul asta ca Mutu e suparat ca Nistor a bagat banderola de capitan a echipei Dinamo la partile intime ? Ahahahahahahaha. :)))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează