FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 3-1

Andone nu uită de săgețile primite și dedică victoria suporterilor: ”Plec de bună voie, nu dat afară!”

Articol de - Publicat joi, 01 decembrie 2016 00:00

Andone nu s-a entuziasmat, admite că Dinamo a început jocul prost și laudă puterea de luptă a echipei lui.

- Domnule Andone, de ce nu ați sărbătorit după meci în fața galeriei, la fel ca jucătorii?
- Victoria e a echipei, nu a mea. Nu m-am dus în fața peluzei, dar asta nu înseamnă că nu mi-a plăcut atmosfera. Galeria a făcut o coregrafie frumoasă, suporterii aceștia sunt unici.

- Ce înseamnă acest succes?
- Sunt trei puncte mari. Ne apropiem de steliști și rămânem în obiectiv, în primele șase locuri, că pentru noi asta contează acum, să prindem play-off. Ce o fi mai departe, om vedea. Eu știu că și acum mi se caută înlocuitori, nu e nevoie să-mi zică cineva, cunosc situația. Nu plec dat afară, voi pleca singur, chiar dacă iau campionatul.

- Startul a fost dezastruos. Cum vă explicați?
- Am început jocul prost, e adevărat. Golubovici a sărit întâi mai bine la cap decât Nedelcearu, a deviat la De Amorim, Romera n-a strâns și apoi a greșit portarul, a fost o ieșire întârziată a lui Penedo.

- Ați profitat de slăbiciunile din apărarea Stelei, mai ales Nemec a știut să profite.
- Nu e întâmplător. Iar greșelile din defensivă fac parte din fotbal. Eu le cer mereu să facă presing, și lui Nemec, și lui Gnohere. Indiferent care joacă trebuie să fie insistent, e primul lucru pe care-l pretind. Presingul nostru agresiv nu i-a permis Stelei să-și dezvolte jocul. Nu zic că nu sunt mulțumit de rezultat, dar cred că puteam face chiar mai multe azi. Noi am început meciul de prin minutul 20, de fapt, până atunci am suferit.

- Cum de l-ați folosit titular pe Nemec, nu pe Gnohere?
- A fost o decizie pe care am luat-o în funcție de formă și de adversar, întotdeauna un antrenor face astfel de alegeri. Gnohere jucase bine în ultima vreme, ar fi putut fi el titular. L-am ales pe Nemec și a ieșit bine. Adam e un atacant bun, am avut încredere în el.

- Ați mers să-l salutați pe Reghecampf la final. Ați discutat ceva?
- Mi se pare ceva normal, e un gest firesc. Așa trebuie să ne purtăm, nu e în regulă ca noi să fim nervoși, că incităm lumea și mai tare.

"Le dedic această victorie tuturor suporterilor dinamoviști. Să întorci de la 0-1 și să câștigi clar demonstrează că ai caracter"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

BREAKING NEWS în Europa: Liverpool, acord cu înlocuitorul lui Klopp! » Contract pe 3 sezoane

Alibec sau Louis Munteanu? » Rusescu, în rolul lui Becali: pe cine ar alege dintre cei doi atacanți


Comentarii (5)
geo.b.
geo.b.  •  01 Decembrie 2016, 23:46
Postat de ionut.07 pe 01 Decembrie 2016, 09:24

Andone nu trebuie schimbat. Nici nu stiu de ce i s-a cerut demisia. Echipa nu a practicat un joc stralucit, ci a jucat in media campionatului nostru inconstant si lipsit de valoare. Doar Astra ce-a mai stralucit prin cupele europene. In rest, nicio alta echipa nu a jucat (mai) bine. Ba mai mult, fara acele puncte, furate realmente de arbitri, Dinamo era pe primul loc fara probleme. Sper ca echipa sa aiba continuitate si Andone sa ramana pe banca tehnica. Hai Dinamo!

Corect.As mai adauga un amanunt.Ganditi-va,in ultimii trei ani sa zicem,ce cuplu de fundasi centrali avea dinamo ??? Daca in fiecare an ii schimbi pe acestia si nu ai continuitate,nu te astepta sa fii campion.Punctele pe care le-a pierdut Dinamo,pe langa cele pe greseli de arbitraj,a mai perdut si din cauza fundasilor,pe motivul pe care l-am aratat.Iar pentru ca au fost pierduti acesti fundasi nu Andone-i vinovat.Dar ca sa sudezi un alt cuplu,sau chiar o linie de fund,iti trebuie un an.Dar la anul ii schimbi iarasi si iar o iei de la cap.

laurentiucat
laurentiucat  •  01 Decembrie 2016, 10:56

mai sunt vreo 24 de puncte de jucat...nici chiar steaua nu are garantat locul in playoff. aveti meciuri afara la gaz metan, la astra si la craiova si cfr. dinamo, cu echipele din fata, are doar etapa viitoare cu gazul. eu n-as zice hop inca ptr nicio echipa.

spinoza
spinoza  •  01 Decembrie 2016, 09:47

Bravo Andone! Ardelene te iubesc. Echipa noastra a jucat execrabil.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează