FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone nu uită și nu iartă! Declarații dure către Contra și Mutu: "De ce echipa e pe 7? Mutu încerca să fie director sportiv și avea niște păreri! Aș fi vrut să facă mai multe"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 octombrie 2017 13:14

Dat afară de la Dinamo în februarie 2017, Ioan Andone, fostul antrenor al "câinilor", a avut o serie de declarații dure la adresa lui Cosmin Contra și a conducerii dinamoviste.

"Miriuță a început greu la Dinamo pentru că echipa era pe o pantă descendentă. A câștigat cu emoții cu Juventus, dar dacă se va impune azi, va fi în play-off. Vasile a venit într-un moment greu, când jucătorii nu erau în formă. Dar el, prin felul lui direct, îi va atrage de partea lui. Asta se va vedea în joc.

Eu i-am lăsat lui Contra o echipă pregătită. Am pierdut două meciuri pe nedrept (n.r. cu Viitorul și Chiajna), dar era o echipă bună. În vară au plecat trei mijlocași buni, care în mandatul meu dădeau culoare jocului, Palici, Busuladzici și Nistor. A venit Salomao, care e în regulă, dar nu i s-au dat șanse lui Bumba. De ce a lăsat Contra echipa pe locul 7? Trebuia să facă un pas înainte, după ce sezonul trecut a terminat pe 3. Trebuia să fie o candidată certă la câștigarea campionatului.

La Dinamo, apele sunt tulburi, dacă un jucător e dorit de rivală. Nu știu ce se va întâmpla cu Nemec, dacă va ajunge la FCSB.

Cu mine, lui Mutu nu i se permiteau prea multe. El încerca să fie director sportiv, să mă ajute. Dădea telefoane după jucători străini și avea diferite păreri. Eu l-am acceptat gândidu-mă că vrea să facă ceva. Cu mine nu a avut ce sa facă, doar l-a adus pe Ceccarelli. Aș fi vrut să facă mai multe", a spus Andone la Pro X.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
calinescu_
calinescu_  •  23 Octombrie 2017, 16:56

ASA E FALCOSULE ....!!!! DAR TU DE CE L-AI DAT PE LAZAR PE NIMIK SI NU AI INCERCAT SA-I MARESTI SALARIUL ????? SA CASTIGE FIU-TAU IMPRESARU ??????? SIGUR CA CONTRA , MUTU SI DANCIU REPREZINTA O ETAPA NEAGRA IN ISTORIA LUI DINAMO ....!!!! INTR-ADEVAR AU DISTRUS TOATA ECHIPA IN VARA ....!!!!!NISTOR CU BUSULADZICI ERA CEL MAI BUN MIJLOC DIN LIGA I ....!!!!!

maistor_kokir
maistor_kokir  •  23 Octombrie 2017, 15:11

Contra a ajuns cu echipa pe 3 in sezonul trecut, dupa multi ani, cu sanse chiar la titlu , e drept Contra a lasat-o pe Dinamo unde e acum, dar nu Andone a terminat pe 3 anu trecut ,ci Contra ..

mosvasile
mosvasile  •  23 Octombrie 2017, 14:49

Pai in primavara, Contra a bagat-o pe Dinamo in play off pentru ca a locuit in Bucuresti si a fost la toate antrenamentele echipei! Nenorocirea are cauze in pregatirea de vara,care nu prea s-a facut-cel putin cea fizica-cand antrenorul Contra in loc sa stea cu echipa, se pare ca statea mai mult prin Spania-macar cu mintea,daca nu fizic!Apoi mai are si scuza ca l-a pierdut pe Palici, iar la Anton-intors in ultimul moment, dupa un an din Segunda Divizion-iar a durat mult pana sa-si refaca relatiile de joc cu fostii coechipieri.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează