FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - DINAMO 2-1

Andone, scandalizat după înfrângerea cu Botoșani: "Nu ne mai prezentăm! Nu se poate așa ceva!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 octombrie 2016 22:29

Ioan Andone a fost foarte nervos după înfrângerea lui Dinamo de pe terenul lui FC Botoșani, scor 1-2, și a acuzat dur arbitrajul lui Lucian Rusandu.

"Sunt 5 meciuri consecutive în care sunt erori mari de arbitraj împotriva noastră. Nu știu dacă le putem numi furturi. Palici nu l-a atins deloc pe ăla, ei au avut o fază unde trebuiau să ia roșu. Nu-l înțeleg pe Rusandu, cum a putut face treaba asta. Mi se pare prea mult. Trebuie să facem un protest. Nu ne mai prezentăm, mai bine să pierdem cu 3-0, să joace Rusandu, Găman, Tudor.

Să-și facă ei echipă. La Tg. Mureș am avut penalty și gol valabil. Lumea zice că echipa noastră nu joacă nimic, că e haos, dar așa nu se poate. Ce să le mai spui jucătorilor în vestiar?

Golofca a alunecat la faza cu Steliano Filip. La faza premergătoare golului lor a fost fault. Se fac numai experimente pe noi. Trebuie să se schimbe ceva, să se aducă oameni din străinătate. Sper să aibă rezultate protestul nostru. Vrem arbitri străini! Ăștia să se ducă în Liga a doua", a declarat Andone la Dolcesport.

"A fost penalty dacă a dat arbitrul. E foarte bine pentru noi că am câștigat. Pe noi ne interesează mai puțin cum a arbitrat Rusandu, pe noi ne interesează cele trei puncte. Mă bucur foarte mult că mi-am ajutat echipa să câștige trei puncte. Era mai bine dacă nu era acolo Romera și eram eu trecut marcator" Elek

"Trebuia să avem mult mai multe puncte până acum. Trebuia să fim în primele trei locuri. Suporterii sunt nemulțumiți, patronul la fel. Trebuie să muncim, trebuie să acumulăm puncte. În repriza a doua am fost peste FC Botoșani. Suporterii pot fi nemulțumiți, dar îi așteptăm în număr mai mare la meciuri" Ioan Andone

Citește și: Cum a scăpat Dinamo de al doilea jucător eliminat la Botoșani

Citește și: Specialiști în arbitraj dau un verdict crunt: viciere de rezultat la Botoșani - Dinamo!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (36)
cris4co
cris4co  •  02 Octombrie 2016, 15:52

acuma v-ati trezit sa nu va prezentati ? Rapid a suferit la fel toata istoria lui...si nu s-a retras. A FOST RETRASA !

939271716140965
Manu Ion  •  02 Octombrie 2016, 11:13

Andone trebuia sa se scandalizeze din vremea mandatelor anterioare de la Dinamo și CFR cand cu ajutorul arbitrilor a luat campionate și Cupe !!!!! Atunci tăcea și lauda arbitri care erau aceiași și arbitra la fel !!!! Atunci era avantajat și tăcea !!! De ce ???? Ar trebui sa ne explice cum lua Borcea și muresan campionate cu arbitri !!!!! Antrena Dinamo când a luat ființa celebra "fanta de lumina " ofsaidul cât casa de mare la un meci Poli-Dinamo când a câștigat Dinamo meciul și campionatul !!!! Era marele Crăciunescu șeful arbitrilor ( cel mai mare HOT ) iar andone antrenor !!!! Cu CFR la fel a procedat !!!!

valentinn10
valentinn10  •  02 Octombrie 2016, 07:57
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Si tu esti cancerul retelelor de socializare ,fugi si te culca , esti inca beat...curca.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează