FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andrei Cristea despre transferurile eşuate de la Dinamo: "Sînt noul Jules Verne" :D

Articol de - Publicat duminica, 09 ianuarie 2011 00:00

Andrei Cristea a afirmat ieri că nu ştie de interesul lui Karlsruhe, preferînd să se concentreze ca s-o ducă pe Dinamo pe podium


- Andrei, iar te vor nemţii de la Karlsruhe. Crezi că de data asta se face transferul?
- Nu mai cred, nu mai zic nimic. În vară era totul rezolvat şi nu s-a făcut, aşa că nu mai vorbesc despre transferuri. Am ajuns noul Jules Verne de la Dinamo, plec în fiecare pauză competiţională, dar rămîn pe loc.

- Tu ce-ai vrea?
- Eu mă gîndesc doar la Dinamo, să dau goluri multe şi să ajut echipa să urce cel puţin pe podium.

- Te-ai vedea jucînd cu Adrian Mutu în echipă?
- Am avea nevoie de un astfel de lider, el este «the best». Sîntem noi mulţi în atacul lui Dinamo, dar el e cel mai tare dintre toţi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
brod
brod  •  09 Ianuarie 2011, 08:26

problema transferului afara: strainii nu mai au incredere in jucatorii din est, in general si in romani - in special. ii vor pe bani putini, pe termen limitat... in lipsa de ceva mai bun. cu mutu-proaspat-dezavuat in italia (unde s-a plasat pe langa tiganii care bantuie peninsula) si cu obrazinicia "impresariala" becalista, lacoma, mincinoasa si agresiva, chiar un jucator bun este blestemat sa fie privit cu suspiciune. prea au fost multi tepari!

forumer
forumer  •  09 Ianuarie 2011, 03:30

Am un mare respect in continuare pt Andrei Cristea, in ciuda faptului ca e la dinamo. Merita un transfer afara moldoveanul, e printre singurii care chiar alearga la dinamo! Bafta Andrei(mai putin in meciul cu Steaua)!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează